Pizzolato Spumante d'Italia Pinot Grigio Organic Piccolo (0,2L)

Pizzolato Spumante d'Italia Pinot Grigio Organic Piccolo (0,2L)

Pizzolato Spumante d'Italia Pinot Grigio Organic is een bijzondere en overheerlijke mousserende wijn uit Veneto. Deze bubbel is gemaakt van biologisch geteelde Pinot Grigio druiven. 

Als deze wijn van hoge kwaliteit wordt ingeschonken, zie je de mooie bubbels met een lichtroze zweem glinsteren in het glas. Zodra de kurk van de fles is, komt er een aantrekkelijke bloemige geur naar voren. Iets wat je al meteen nieuwsgierig maakt.

In de mond is deze Pinot Grigio evenwichtig. De bubbels zijn mooi in balans en de smaken van fruit en bloemen maken de wijn af.

Naast dat deze spumante steengoed is, trekt ook de fles direct je aandacht. Hij staat erg mooi op tafel en uiteraard is het een perfect en stijlvol wijncadeau! Deze fles bevat 0,2 liter wijn. Hier schenk je twee glazen wijn uit!

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 4,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 5,99
6 flessen € 4,75
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Pizzolato Spumante d'Italia Pinot Grigio Organic is afkomstig van een echt familiebedrijf: Cantina Pizzolato. Al vijf generaties lang maken zijn prachtige - inmiddels biologische en vegan - wijnen. Zij zijn erg bewust bezig met duurzaamheid. Dat blijkt ook uit hun multi use flessen. Laten we voorop stellen dat de flessen echt een lust voor het oog zijn. Ze zijn zo ontworpen dat de lege flessen ook nog kunnen hergebruikt om er bijvoorbeeld nog een kandelaar of lamp mee te maken.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: