Robert Vic Delicate Rosé

Robert Vic Delicate Rosé

Franse wijn | (Pays d Oc) Languedoc Roussillon | Grenache | 2023

Robert Vic Delicate Rosé: het neusje van de zalm...

Robert Vic Delicate Rosé is een Franse rosé wijn. Het is het pronkstuk van van Domaines Robert Vic en wij snappen helemaal waarom. Deze wijn laat zich, met zijn exclusieve stijl en finesse, moeiteloos meten met de veelal duurdere Cote de Provence roséwijnen. Wat een prachtwijn!

Kleur, geur en smaak van Robert Vic Delicate Rosé

Robert Vic Delicate Rosé is een smaakvolle blush rosé waarvan je meteen onder de indruk zult zijn. Het is namelijk echt een succesnummer en lieveling van velen. Deze rosé wijn heeft een prachtige heldere en super bleke zalmroze kleur. Nadat je de wijn in het glas schenkt, kom je aromatische geuren tegen van rijp en sappig rood fruit en grapefruit. 

Na een slok geniet je van een verfrissende wijn. Je herkent tonen van rijp fruit en iets mineraligs. De afdronk is lang en fris. Kortom, Robert Vic Delicate Rosé is een fantastische rosé wijn van hoge kwaliteit. Een aanrader!

 

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
Vanaf € 8,50
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,50
6 flessen € 8,50
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Op de fles van deze Robert Vic Delicate Rosé staat een Qualenvi-certificaat. Dit is een kwaliteitslabel dat waarborgt dat er wordt voldaan aan de hoogste normen wat betreft hygiëne, kwaliteit en milieuzorg. Alleen de allerbeste onafhankelijke Franse wijnproducenten ontvangen een Qualenvi-certificaat!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: