Domaine Lafage Miraflors Rosé

Rating:
73% of 100

Domaine Lafage Miraflors Rosé: bekroonde rosé wijn

Domaine Lafage Miraflors Rosé is bekroond met 90 Parker punten. Dit is uitzonderlijk hoog voor een rosé wijn! Niet alleen de wijn is prachtig, ook deze fles is sierlijk en stijlvol. De kruk van glas maakt het helemaal af. 

Kleur, geur en smaak van Domaine Lafage Miraflors Rosé

Domaine Lafage Miraflors Rosé heeft een typische Provence stijl. Al bij het inschenken van het eerste glas word je betoverd door de prachtige zalmroze kleur.

Als je neus boven het glas houdt, dan waan je je meteen in La Douce France met haar zonovergoten lavendel velden. Heerlijke geuren van aardbeien, frambozen, rijpe citroenen en een subtiele zweem van lavendel komen je tegemoet.

De smaak is verfrissend met rijke tonen van rood fruit en grapefruit. Ook heeft hij een frisse, mineraalachtige toon met een fijne zuiverheid.

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
Vanaf € 10,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 13,99
6 flessen € 10,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Domaine Lafage Miraflors Rosé is een rosé wijn waar je 'u' tegen zegt. Mooi licht en elegant, en hij doet zeker niet onder voor een Provence rosé. En wow...die fles! Het matte glas en de glazen dop geven deze wijn een exclusieve uitstraling. Dit maakt hem perfect om cadeau te doen.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: