Robert Vic

Op zoek naar een lekkere wijn van Robert Vic? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Robert Vic. Elke wijn van Robert Vic uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Robert Vic

2 Items

Aflopend sorteren
 1. Robert Vic Delicate Rosé Robert Vic Delicate Rosé

  Robert Vic Delicate Rosé

  Deze Franse rosé wijn is een succesnummer van Maison Robert Vic. Een publiekslieveling. Aromatisch en verfrissend. ..Lees meer

  Vanaf € 8,90
 2. Robert Vic Delicate Blanc Robert Vic Delicate Blanc

  Robert Vic Delicate Blanc

  Franse witte wijn van hoge kwaliteit van Maison Robert Vic. Toegankelijk en uitgesproken. Rond en vol met milde zuren. ..Lees meer

  Vanaf € 8,90

2 Items

Aflopend sorteren

Informatie over Robert Vic

Domaines Robert Vic is het wijnhuis achter de Robert Vic wijnen. Het wijnhuis bevindt zich in Frankrijk, tussen Béziers en Agde.

In 1905, aan het begin van de twintigste eeuw, is het wijnhuis opgericht door François Bergon. Dit is de overgrootvader van Robert Vic. In eerste instantie werden er gewoon simpele wijnen gemaakt, maar nadat zijn zoon George andere plannen had, werd de boel omgegooid. George richtte zich op de productie van kwaliteitswijnen.

Op dit moment staan Jerôme Vic en zijn vrouw Aurélie aan het hoofd van het wijnhuis. Zij zijn de vijfde generatie van de familie Vic. Op dit moment bezit het wijnhuis zo een 250 hectare aan wijngaarden. Jerôme Vic en zijn vrouw Aurélie gaan met passie verder met wat hun voorouders hebben opgebouwd. Met het maken van kwaliteitswijnen, zoals deze heerlijke Robert Vic Delicate Rosé, gaat de familie nog wel even door!

De wijnen van Robert Vic hebben een Qualenvi-certificaat. Dit is een kwaliteitslabel dat waarborgt dat er wordt voldaan aan de hoogste normen wat betreft hygiëne, kwaliteit en milieuzorg. De witte wijn van Robert Vic heeft ook nog eens een HVE-certificaat (Haute Valeur Environnementale). Dit keurmerk is tot stand gekomen door het Franse ministerie van landbouw. Het doel is om duurzame landbouw te bevorderen.

Robert Vic is dus bewust genieten ;).

Wij hebben de volgende Robert Vic wijnen in ons assortiment:

- Robert Vic Delicate Rosé
- Robert Vic Delicate Blanc

Online wijn van Robert Vic kopen

Koop jouw wijn van Robert Vic online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!