Pol Rémy

Op zoek naar een lekkere wijn van Pol Rémy? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Pol Rémy. Elke wijn van Pol Rémy uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Pol Rémy

2 Items

Aflopend sorteren
 1. Pol Rémy Ice

  Pol Rémy Ice Sparkling

  Pol Rémy Ice is een unieke mix van traditie én innovatie. Frisse witte bubbel met een gebalanceerde zuurgraad en een subtiel zoetje. ..Lees meer

  Vanaf € 7,45
 2. Pol Rémy Ice Rosé

  Pol Rémy Ice Rosé Sparkling

  Pol Rémy Ice Rosé is een verfrissende Ice bubbel. Lekker fruitig en ietwat zoet. Perfecte mix van elegantie en veelzijdigheid. ..Lees meer

  Vanaf € 7,45

2 Items

Aflopend sorteren

Informatie over Pol Rémy

De wijnen van Pol Rémy zijn afkomstig uit de Bourgogne. Pol Rémy was eigendom van Patriarche Pere & Fils. In 1780 is dit als onderhandelingshuis ontstaan door Jean-Baptiste Patriarchal. Hij kocht het voormalige klooster en kelder voor de opslag van de beste wijnen. Patriarche Pere & Fils is één van de oudste wijnhuizen in de regio.

Na de dood van Jean-Baptiste Patriarchal nam zijn neef Joseph de wijnhandel over. Pas in de negentiende eeuw kreeg het wijnhuis de naam: Patriarchal Pear e Fiss. In het logo van het wijnhuis is een monnik te zien. Hij staat symbool voor respect voor tradities en garantie van voor authenticiteit en smaak.

De Ice wijnen van Pol Rémy zijn fruitig, verfrissend en zeer elegant. Ze bevatten een subtiel zoetje. Ze zijn gebotteld in een fles met een prachtig design.

De Pol Rémy wijnen zijn gemaakt van druiven, afkomstig van prestigieuze wijngaarden. Het zijn uitzonderlijke Franse bubbels die de essentie van de Franse wijncultuur echt weerspiegelen. Een unieke mix van traditie én innovatie.

De wijnen van Pol Rémy zijn Ice bubbels. Deze wijnen zijn perfect om 'on the rocks' te drinken, dus met wat ijs. Lekker verfrissend en fruitig. De wijnen zijn een klein beetje zoet, wat ervoor zorgt dat de wijn bij een lage temperatuur op smaak blijft en krachtig genoeg is als het ijs smelt.

Wij hebben de volgende Pol Rémy wijnen in ons assortiment:

- Pol Rémy Ice
- Pol Rémy Ice Rosé

Online wijn van Pol Rémy kopen

Koop jouw wijn van Pol Rémy online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!