Wijntips

De meest romantische wijn voor Valentijn

09 Feb 2018
de-meest-romantische-wijn-voor-valentijn

Iemand de liefde verklaren, gewoon je geliefde verrassen of samen de liefde vieren? Niets is beter dan een romantisch flesje wijn op Valentijnsdag. Er zijn genoeg wijnen waar een mooi liefdesverhaal aan verbonden is.

Wijn met Valentijn

Passimento Bianco Romeo & Juliet + Passimento Bianco Romeo & Juliet

De Passimento wijnen hebben een mooi liefdesverhaal. De Passimento Roméo & Juliet is een verwijzing naar de gelijknamige opera die in de beroemde Arena van Verona wordt opgevoerd. De Passimento Bianco is een hommage van de familie Pasqua aan de stad Verona, ook wel de stad van Romeo en Juliet en de stad van de liefde. Niet alleen vanwege de historie en monumenten, maar ook vanwege de verbondenheid met wijn.

Con un Par Monastrell Petit Verdot + Con un Par Albarino Vicente Gandia

Con un Par Monastrell Petit Verdot en Con un Par Abarino van Vicente Gandia zijn afkomstig uit Valencia. Con un par betekent letterlijk: met een paar. Zo is gebleken: Deze wijnen zijn samen een perfect paar. Daarnaast is er niets beter dan van deze wijnen te genieten met een paar zwoele blikken naar elkaar!

Helemaal in love? Waan je dan samen in de wolken met deze Nebla Verdejo en Nebla Tempranillo!

Excelsior Cabernet Sauvignon

Rood is de kleur van de liefde. Wat ons betreft mogen we deze geweldige rode wijn ook de wijn van de liefde noemen. Het paard op het etiket maakt het helemaal compleet: drink deze Excelsior Cabernet Sauvignon samen met jouw prins op het witte paard!

Rive Della Chiesa Prosecco Rosé

Samen de liefde vieren? Proost dan met deze romantische Prosecco!

We hebben nog veel meer wijn voor Valentijn. Bekijk de selectie en verras je geliefde met een fles met een mooi liefdesverhaal!

Wijntips bij dit bericht: