Con un Par Monastrell Petit Verdot Vicente Gandia

Con un Par Monastrell Petit Verdot Vicente Gandia

Spaanse wijn | Valencia | Monastrell & Petit Verdot | 2021

Deze Con un Par Monastrell Petit Verdot is intens van kleur en bevat rode en paarse tinten. In de neus aroma's van zoet, rood fruit met veel frisheid en een vleugje kruiden. Het mondgevoel is intens. Hij is goed gebalanceerd, zacht en verfrissend en heeft een lange en aangename afdronk.

Con un Par Monastrell Petit Verdot is afkomstig van wijnhuis Vicente Gandia. Een prachtig wijnhuis dat verstand heeft van wijn maken! Al 4 generaties lang worden hier de mooiste wijnen gemaakt. Het wijnhuis Gandia staat bekend om de zuivere en verfijnde kwaliteit van de wijnen. Inmiddels is Vicente Gandia uitgegroeid tot de grootste wijnproducent van Valencia en omgeving en is dit wijnhuis bekroond tot "Best European Winery". Die prijs krijg je natuurlijk niet zomaar, want dit is enkel weggelegd voor de beste wijnhuizen.

Rood: licht, elegant en fruitig Rood: licht, elegant en fruitig
Vanaf € 9,35
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,99
6 flessen € 9,35
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De naam 'Con un Par' is Spaans voor 'Met een Paar'. De wijnmaker geeft hiermee op speelse wijze aan dat deze Con un Par Monastrell Petit Verdot ideaal is om te drinken met een paar vrienden" tijdens een paar gesprekken of bij een paar tapasgerechten. In ieder geval genoeg redenen om van de heerlijke wijn te genieten. Zelfs het Spaanse koningshuis deelt die mening!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: