Con un Par Albariño Vicente Gandia

Con un Par Albariño Vicente Gandia

Con un Par Albariño is een Spaanse witte wijn met een heel eigen, energiek en verfrissend karakter. Hij heeft veel geuren en smaken zoals mandarijn, oranjebloesem, wit fruit (peer, meloen, witte perzik) en citrus. Deze wijn bevat een mooie zuurgraad die zorgt voor pit en een perfecte balans.

Con un Par Albariño is afkomstig van wijnhuis Vicente Gandia. Een prachtig wijnhuis dat verstand heeft van wijn maken! Al 4 generaties lang worden hier de mooiste wijnen gemaakt. Het wijnhuis Gandia staat bekend om de zuivere en verfijnde kwaliteit van de wijnen. Inmiddels is Vicente Gandia uitgegroeid tot de grootste wijnproducent van Valencia en omgeving en is dit wijnhuis bekroond tot "Best European Winery". Die prijs krijg je natuurlijk niet zomaar, want dit is enkel weggelegd voor de beste wijnhuizen.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 17,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 19,99
6 flessen € 17,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ik heb een leuk weetje voor je. 'Con un Par' is Spaans voor 'met een paar' en de producent geeft op speelse wijze aan dat deze wijn ideaal is om te drinken 'met een paar vrienden', 'met een paar oesters' of 'met een paar kreeften'. Dat is zeker waar, maar ook eenvoudigere gerechten laten zich graag begeleiden door deze heerlijke wijn. Echt een heerlijke wijn. Zelfs het Spaanse koningshuis deelt die mening!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: