Rive della Chiesa Prosecco Rosé

Rive della Chiesa Prosecco Rosé heeft een zachte, frisse mousse. Hij is evenwichtig in smaak met een lichte body. Lekker verfrissend met aroma's van fruit. In de afdronk kom je een klein zoetje tegen.

In Selva del Montella, Treviso, maken de broers Luigi en Michel Gasperetto prosecco met een lekker fruitig karakter: Rive della Chiesa Prosecco. Deze prosecco's zijn vernoemd naar het nabijgelegen 'kerkenpad'. Uit nieuwsgierigheid hebben ze een rosé prosecco op de markt gebracht: de Rive della Chiesa Prosecco Rosé. Deze wijn is een combinatie van de proseccodruif en Merlot. Dit zorgt voor het fruitige karakter van deze prachtige prosecco.

Bubbels: zoet Bubbels: zoet
Vanaf € 8,60
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,99
6 flessen € 8,60
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Innovatief, zo noem ik deze prosecco. Hij is gemaakt op een manier, waarop geen enkele prosecco is gemaakt en dat maakt hem zo bijzonder. Rive della Chiesa Prosecco Rosé is namelijk de enige prosecco, waarbij de wijnmaker Merlotdruiven heeft laten meegisten met de proseccodruiven. Dit maakt hem heerlijk fruitig. Ik vind hem daarnaast ook erg lekker wegdrinken, vooral op de wat warmere dagen. Als ik hem drink, eet ik er een lekkere, lichte garnalensalade bij.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: