- Recepten (121)
- In the spotlights (56)
- Algemeen (93)
- Wijntips (105)
- Wijnnieuws (10)
Recepten
Op het blog van Abels Wijnen vindt u onder andere de lekkerste recepten met geweldig mooie wijntips!
Recepten
Recept stoofpot: een winterse klassieker met een vleugje wijn
De dagen zijn kort, de avonden koud en onze zin in comfort food wordt groeit. Wat is er dan fijner dan een geurige stoofpot die langzaam pruttelt op het fornuis? Deze winterse klassieker met rundvlees, wortelen en aardappelen brengt niet alleen...
Recepten
Kaasfondue recept: Kaasfondue met drie kazen
Deze kaasfondue is een verfijnde mix van klassieke smaken en een moderne twist. De combinatie van Gruyère, Emmentaler en Appenzeller geeft de fondue een romige textuur en diepe smaak, perfect voor een gezellige avond. De Appenzeller voegt een...
Recepten
Stamppot recept: Stamppot boerenkool met chorizo en gerookt paprikapoeder
Deze stamppot is een heerlijke combinatie van traditionele smaken en een verrassende Spaanse twist. Knapperige chorizo en het gerookte paprikapoeder voegen een rijke, kruidige diepte toe aan de boerenkool. Het resultaat? Een klassieke...
Recepten
Feestelijke cocktails met mousserende wijn
Als de dagen korter worden en de feestverlichting twinkelt, is er niets beter dan de magie van mousserende wijn. Deze bubbels brengen niet alleen warmte in de koude decembermaand, maar ook een extra sprankeling aan elk feestmoment. Wist je dat je...
Recepten
Wildrecept: gebraden hertenbiefstuk met port-bospaddenstoelensaus
Het wildseizoen is in volle gang, en dat merken we in de keuken! Deze tijd van het jaar biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de rijke, hartige smaken van wildgerechten die ons uitnodigen om samen te komen en te genieten van de...
Recepten
Welke wijn bij wild?
Met de komst van de herfst, is ook het culinaire wildseizoen weer aangebroken. Dit korte seizoen biedt ons dé kans om te genieten van heerlijke wildgerechten, vergezelf van een perfecte wildwijn. Uiteraard met een lekker glas wijn, want een stuk...
Recepten
Ultiem wildrecept: hazenpeper
De herfst is aangebroken, wat betekent dat het wildseizoen in volle gang is! Dit is het perfecte moment om je keuken te vullen met rijke, hartige smaken van wildgerechten. Vandaag delen we een heerlijk recept voor hazenpeper, een klassiek gerecht...
Recepten
Met deze 3 recepten organiseer je deze zomer een heerlijke barbecue
De zomer is hét seizoen om de barbecue aan te steken en in de buitenlucht te genieten van heerlijk eten. Hoog tijd om je vrienden en familie uit te nodigen dus! Heb je binnenkort een barbecue gepland, en ben je nog op zoek naar inspiratie? Lees...
Recepten
Tagliatelle met gerookte zalm en asperges
Ik ben gek op asperges! Als ik asperges klaarmaakte dan was dat eigenlijk altijd het traditionele gerecht met ham, ei en botersaus. Ik heb nu een nieuw recept ontdekt wat zeker tot mijn favorieten gaat behoren: asperges met gerookte zalm en...
Recepten
Tholomies Crémant de Limoux Brut: aanbevelingen van hubrecht duijker
Hubrecht Duijker is een echte wijnkenner. Hij heeft meer dan 80 boeken geschreven over wijn, heeft het woord vinoloog uitgevonden en is uitgeroepen tot beste wijnpublicist van de wereld. Elke maand brengt Hubrecht Duijker een magazine uit op zijn...
Pagina
- Pagina Vorige
- Pagina 1
- Je leest momenteel pagina 2
- Pagina 3
- Pagina 4
- Pagina 5
- ...
- Pagina 13
- Pagina Volgende
2 / 13