Algemeen

Nieuw: razend populaire wijnen van Kaiken

05 Sep 2023

Wauw, wat zijn wij blij om de prachtige wijnen van het Argentijnse wijnhuis Kaiken welkom te mogen heten! De wijnen van Kaiken zijn stuk voor stuk pronkstukken. Ze zijn niet alleen lekker, maar staan ook voor topkwaliteit.

Wijnhuis Kaiken

Kaiken is een zeer succesvol Argentijns wijnbedrijf. Het wijnhuis bevindt zich in Mendoza, ten oosten van het Andes gebergte. De naam Kaiken komt van 'Caiquén'. Dit is een wilde gans die veel voorkomt rondom het Andesgebergte. De eigenaar van het in 2002 opgerichte wijnhuis, Aurelio Montes, zag deze ganzen regelmatig heen en weer vliegen. Zo is de naam Kaiken geboren. 

Wijnen van Kaiken

De wijnen van Kaiken zijn Argentijnse wijnen van topkwaliteit. De wijnen worden gemaakt van de allerbeste druiven. Dat is ook niet gek, want wijngebied Mendoza kent de ideale omstandigheden voor de druiven om te gedijen.

Wij hebben de volgende Kaiken wijnen in ons assortiment:

- Kaiken Estate Malbec

- Kaiken Estate Chardonnay Unoaked

- Kaiken Ultra Malbec

- Kaiken Ultra Chardonnay

Kaiken en milieu

Het wijnhuis Kaiken is zich erg bewust van het milieu en klimaat en bereidt zich daarom ook voor op biodynamische wijnbouw. Op dit moment werkt het bedrijf zo groen als mogelijk. In 2020 kreeg het wijnhuis een sustainable label. 

Kaiken wijnen online bestellen

Benieuwd geworden naar de wijnen van Kaiken? Bekijk ze op onze pagina Kaiken! Je bestelt de Kaiken wijnen eenvoudig online. Zowel per doos als per fles.

Wijntips bij dit bericht: