Wijntips

De ultieme zomerwijnen van het moment

03 Jul 2018
de-ultieme-zomerwijnen-van-het-moment

We hebben niets te klagen met deze zomerse temperaturen. Wat is er nou fijner dan op deze zwoele avonden te genieten van een glas wijn, terwijl je de zon onder ziet gaan? Wij hebben de lekkerste zomerwijnen voor je op een rij gezet die perfect matchen met deze zomerse temperaturen.

De lekkerste zomerwijnen

Zomerwijn #1 El Campo Chardonnay Reserva Privada

De witte wijn waar je de tropen mee in huis haalt. El Campo Chardonnay is helder van kleur met lichtgele/groene tinten. In de neus vind je tonen van witte bloemen, ananas en tropisch en gedroogd fruit. De wijn heeft een ronde smaak met tonen van citroen en grapefruit.

Zomerwijn #2 Bécasse Rosé Cinsault Grenache L'original

Met deze rosé wijn waan je je onder de Franse zon! Bécasse Rosé Cinsault Grenache L'Original is een heerlijk frisse heldere rosé wijn met zuivere tonen van framboos en bramen. In de mond is deze rosé zacht met frisse tonen en een aangename en sappige afdronk.

Zomerwijn #3 Fildefere Syrah Rosé Sauvion

Een goede keuze op een zonnige dag. Fildefere Syrah Rosé Sauvionis intens en helder roze van kleur. De geur van deze wijn is krachtig en bevat tonen van rode vruchten en bloemen. In de mond is deze rosé wijn zacht, rond en fruitig. De afdronk is harmonieus, fris en aangenaam.

Zomerwijn #4 11 Minutes Rosé Pasqua

Een koud glas van deze mooie rosé wijn volstaat perfect op een zomerse avond. 11 Minutes Rosé Pasqua is een bleekroze rosé wijn met een bloemig bouquet en tonen van roos fruit, zoals kersen en frambozen. Deze rosé wijn bevat levendige en frisse smaken met een kruidige touch.

Zomerwijn #5 Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc

Heerlijke wijn, perfect voor een warme zomerdag. Deze witte wijn is crispy en fris. In de neus vind je bloemige en fruitige tonen. In de mond is deze wijn erg uitgesproken.

Zomerwijn #6 Condesa de Leganza Verdejo

Fruitige witte wijn die een perfecte frisheid geeft tijdens een warme dag. Lichtgeel van kleur met mooie groene reflecties. De geur is complex, maar tegelijkertijd ook stuivend en fris. Hierin vind je tonen van tropisch fruit, venkel, citrus en gemaaid gras. In de mond is deze witte wijn droog en vullend. Hierin vind je aroma's van veel fruit.

Zomerwijn #7 Masseria Colleone Sicano Bianco Terre Siciliane Igt

Geniet, zoals de Sicilianen dat ook doen! Masseria Colleone Sicano Bianco Terre Siciliane IGT is een witte wijn met fijne tonen van citroen en amandel. Een heerlijk doordrinkbare witte wijn met een eigenzinnig karakter.

Zomerwijn #8 Quinta Das Amoras Rosé

Of het nou warm of koud weer is, deze rosé wijn is altijd een goede keuze! Quinta das Amoras Rosé is een heerlijke frisse, maar ook stevige rosé wijn met veel fruit. Deze rosé wijn is ideaal voor zowel warm als koud weer!

Bekijk ons assortiment zomerwijnen!

Wijntips bij dit bericht:
  1. Quinta das Amoras Vinho Rosé

    Quinta das Amoras Vinho Rosé

    Portugese rosé wijn met veel rood fruit in de smaak. Een stevige, maar zeker ook lekker frisse rosé! ..Lees meer

    Vanaf € 6,45
  2. 11 Minutes Rosé Pasqua

    11 Minutes Rosé Pasqua

    Prachtige lichte en frisse Italiaanse toprosé met de stijl van een luxe Côtes de Provence rosé. ..Lees meer

    Rating:
    100%
    Vanaf € 13,90
  3. Condesa de Leganza Verdejo

    Condesa de Leganza Verdejo

    Een verrassing in het glas: frisheid en veel fruit zijn de basis van een levendige wijn! ..Lees meer

    Vanaf € 5,45
  4. Bécasse Rosé Cinsault Grenache L'Original

    Bécasse Rosé Cinsault Grenache L'Original

    Franse rosé wijn met de geur van frambozen en bramen. Zacht met frisse tonen en een aangename en sappige afdronk. ..Lees meer

    Vanaf € 5,95
  5. Masseria Colleone Sicano Bianco Terre Siciliane IGT

    Masseria Colleone Sicano Bianco Terre Siciliane IGT

    Heerlijke Italiaanse witte wijn met een eigenzinnig karakter! Volzachte body met tonen van citrus, citroen en amandel. ..Lees meer

    Vanaf € 7,45
  6. Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc

    Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc

    "Baby Sancerre" voor een bizar lage prijs. Een absolute traktatie! ..Lees meer

    Vanaf € 9,99