11 Minutes Rosé Pasqua

Rating:
100% of 100

11 Minutes Rosé Pasqua is een prachtige lichte en frisse top rosé waar wij, alleen al bij de aanblik van de mooie fles, meteen verliefd op werden. Hij heeft de stijl van een luxe Côtes de Provence rosé maar is toch echt afkomstig uit het wonderschone Italië.

Deze 11 Minutes Rosé is gemaakt van vier  verschillende druivensoorten. Deze druiven hebben samen een perfecte symbiose en brengen allemaal hun beste eigenschappen in deze wijn naar voren. In de geur tref je veel zacht rood fruit zoals aardbei, frambozen en besjes aangevuld met citrusschil en appel. De smaak van deze blush rosé is fris en droog met tonen van lichte kruiden, kersen, limoen en frambozen. Hij is perfect in balans.

Rose: licht en fris Rose: licht en fris
Vanaf € 13,90
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 17,99
6 flessen € 13,90
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De druiven van deze 11 Minutes Rosé zijn afkomstig uit het Zuiden van het Gardameer. Hier is het erfgoed van de Romeinse dichter Catullus diep geworteld. Eén van zijn bekendste gedichten is 'Odi et Amo'. Deze is te vinden op het etiket van deze rosé wijn en omcirkelt het portret van Lesbia, de geliefde en muze van Catullus. Een betoverend mooie fles voor een betoverende rosé!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: