Pasqua

Op zoek naar een lekkere wijn van Pasqua? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Pasqua. Elke wijn van Pasqua uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Pasqua

4 Items

Aflopend sorteren

4 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Pasqua kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijn van Pasqua zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Pasqua!

Informatie over Pasqua

In de streek Veneto (Italië) is het wijnhuis Pasqua gevestigd. Hier worden per jaar ongeveer 20,5 miljoen flessen geproduceerd. De wijndruiven zijn afkomstig van de wijngaarden in Venetië. In totaal bezit het wijnhuis ongeveer 1000 hectare aan wijngaarden.

Pasqua was het eerste wijnhuis in Italië dat in familiebezit was. De familie experimenteerde met verschillende technieken. Dit resulteerde in innovatie; de wijnproductie van Pasqua vindt plaats op de optimale manier. Sinds 1925 is Pasqua leider in Veneto. Dit komt door de goede wijngaarden en het kopen van druiven op contract. Druiven die veelal worden gebruikt zijn Soaves, Amarone en Ripasso.

Online wijn van Pasqua kopen
Koop uw wijnen van Pasqua online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!