Trebbiano

Op zoek naar een lekkere wijn van de Trebbiano? Op deze pagina vind je ons assortiment Trebbiano wijn. Elke Trebbiano wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Trebbiano

7 Items

Aflopend sorteren

7 Items

Aflopend sorteren

Online Trebbiano wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Trebbiano wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Trebbiano uit Veneto? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Trebbiano wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Trebbiano

Kenmerken van Trebbiano

De Trebbiano is een druif die veel is aangeplant. Toch is de druif een beetje saai. Hij geeft namelijk saaie, neutrale wijn met wat frisse zuren. Niet slecht, maar gewoon saai. Hierom wordt de Trebbiano vaak geblend met andere druiven. De Trebbiano is eigenlijk een druivenfamilie. Je hebt namelijk de Trebbiano Toscano, Trebbiano di Lugana en nog veel meer. De Trebbiano komt voornamelijk voor in het noorden van Italië. De Trebbiano is overigens exact de zelfde druif als de Ugni Blanc uit Frankrijk.

Online Trebbiano wijn kopen

Bestel uw Trebbiano wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!