Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano

Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano

Vegan wijn | Italiaanse wijn | Terre di Chieti IGT (Abruzzo) | Trebbiano | 2023

Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano: hoge kwaliteit en respect voor de natuur

Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano is een Italiaanse witte wijn die de oude Italiaanse wijntraditie perfect weerspiegelt. Bij de Idi di Marzo wijnen ligt de nadruk op hoge kwaliteit en respect voor de natuur. De wijnen zijn biologisch en daarnaast wordt er bij de productie van deze wijn geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. De wijnen van Idi di Marzo zijn dan ook Vegan gekwalificeerd.

Kleur, geur en smaak van Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano

Deze witte wijn van Idi di Marzo heeft een mooie helder strogele kleur. Een invasie van fruitige geuren komt je neus tegemoet, wanneer je eenmaal aan het glas met deze wijn gaat ruiken.  Ook tonen van bloemen komt mooi naar voren.

Het water begint je al in de mond te lopen. Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano is onweerstaanbaar. Je wil steeds weer een slok nemen. Je proeft van alles. Wat dacht je van citrus en exotisch fruit? Een glas van deze wijn van Idi di Marzo is lekker fris!

Wit: zacht, tropisch en fruitig Wit: zacht, tropisch en fruitig
Vanaf € 8,50
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,50
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Idi di Marzo Sette Vizi Trebbiano is afkomstig van een wijnhuis dat al een lange tijd bestaat. In 1910 werd Idi di Marzo opgericht door Vicenzo. Hij plantte de eerste wijngaarden aan. Dit deed hij in Abruzzo. In Villamagna om precies te zijn. Hij schreef over ''het sterven van de natuur in de winter en het herboren worden in de lente'': de Ides van maart. Nu weet je ook meteen waar de naam Idi di Marzo vandaan komt.

 

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: