Idi di Marzo Oro del Mare Pecorino Idi di Marzo Oro del Mare Pecorino

Idi di Marzo Oro del Mare Pecorino

Vegan wijn | Italiaanse wijn | Terre di Chieti IGT | Pecorino | 2022

Idi di Marzo Oro del Mare Pecorino: een parel uit Italië!

Idi di Marzo Oro del Mare Pecorino is een Italiaanse witte wijn uit Terre di Chieti. Echt een pareltje als je het ons vraagt. Wow, alleen die fles al is een lust voor het oog. En als je dan een eerste slok neemt ben je helemaal verkocht. Wat een heerlijke wijn is dit! Die mening deelt ook de bekende wijnrecensent Harold Hamersma met ons. Hij heeft deze wijn beoordeeld met een 8,5 en zegt het volgende over deze wijn:

"Deze Pecorino is op de hoofdweg gebleven richting kleine ananas, lispelende lychees, rijpe appels, roze grapefruit en tintelende zuren. Door de open raampjes waaien de fijne geuren van bermkruiden binnen. Overtuigende Pecorino."

Kleur, geur en smaak van Idi di Marzo Oro del Mare Pecorino

Bij het inschenken van je eerste glas valt direct de mooie intens gele kleur op. Je zal zeer zeker geuren van citrus ruiken. Na een slok kom je er al snel achter hoe fris deze wijn is. Tonen van lychee en citrus zijn niet te missen. Ook zal je subtiele tonen van kruiden herkennen. Hij heeft een heerlijke afdronk die je nog lang bij zal blijven!

Een perfecte wijn om te serveren bij rauwe vis of bij verse kazen.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 9,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 11,99
6 flessen € 9,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Bij de Idi di Marzo wijnen ligt de nadruk op hoge kwaliteit en respect voor de natuur. De wijnen zijn biologisch en daarnaast wordt er bij de productie van deze wijn geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. De wijnen van Idi di Marzo zijn dan ook Vegan gekwalificeerd.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: