Idi di Marzo Amarne - Family Selection

Idi di Marzo Amarne - Family Selection

Idi di Marzo Amarne: de favoriete wijn van de wijnmakers!

Wow, Idi di Marzo Amarne Family Selection is in een woord fan-tas-tisch! Een Montepulciano d'Abruzzo om door een ringetje te halen. Werkelijk alles aan deze wijn is prachtig! Alleen al de prachtige fles steelt de show.

"Family Selection" staat niet voor niets op het etiket van deze Italiaanse rode wijn. Hij is namelijk de grote favoriet van La Famiglia de Cerchio, de eigenaren van dit wijnhuis.

Kleur, geur en smaak van Idi di Marzo Amarne

Als je de wijn inschenkt dan valt meteen de donkere, bijna zwarte kleur met robijnrode glinstering op. De neus is intens, met aroma's van wilde bessen en tonen van tabak, koffie en cacaopoeder in de finale.

In de mond is de wijn krachtig en vol, wat de wijn te danken heeft aan de rijping op houten vaten. De heerlijke afdronk met tonen van chocolade en zwarte peper is de kers op de taart!

Idi di Marzo Amarne is een prachtige wijn voor de liefhebbers van bijzondere Italiaanse wijnen. Een wijn om eens goed voor te gaan zitten!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 15,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 17,99
3 flessen € 15,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Bij de Idi di Marzo wijnen ligt de nadruk op hoge kwaliteit en respect voor de natuur. De wijnen zijn biologisch en daarnaast wordt er bij de productie van deze wijn geen gebruik gemaakt van dierlijke producten. De wijnen van Idi di Marzo zijn dan ook Vegan gekwalificeerd.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: