Idi di Marzo Passionale Cuvée Privata

Idi di Marzo Passionale Cuvée Privata

Idi di Marzo Passionale Cuvée Privata is een prachtige én krachtige Italiaanse rode wijn. Een echte bewaarwijn! Als je de wijn in het glas schenkt, zie je een diepzwarte wijn. Steek je je neus in het glas, word je verrast door levendige en intense geuren van bramen, zwarte bessen en chocolade. Als je dan uiteindelijk een slok neemt, komen deze tonen ook weer terug in de smaak, aangevuld met tonen van tabak, jam en zwarte peper. Geweldig mooi. Als je van een krachtige wijn met diepgang houdt, ben je bij deze wijn aan het juiste adres.

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 24,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 27,99
3 flessen € 24,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

In 1910 werd Idi di Marzo opgericht door Vicenzo. Hij plantte de eerste wijngaarden aan. Dit deed hij in Abruzzo. In Villamagna om precies te zijn. Hij schreef over ''het sterven van de natuur in de winter en het herboren worden in de lente.'': de Ides van maart. Nu weet je ook meteen waar de naam Idi di Marzo vandaan komt.

De natuur is altijd een rode draad geweest bij het wijnhuis. Sustainable staat niet alleen voor de natuur, maar ook voor het personeel. Groen werken is erg belangrijk voor een lange, gezonde en groene toekomst. Daar komt dan, zoals je ziet, ook een prachtig glas wijn uit voort. Deze Idi di Marzo Passionale is daar het perfecte voorbeeld van!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: