Lunaria Civitas Pecorino

Lunaria Civitas Pecorino

Biodynamische wijn | Italiaanse wijn | Abruzzo | Pecorino | 2023

Lunaria Civitas Pecorino is een overheerlijke Italiaanse witte wijn. Deze wijn is gemaakt van de Pecorino, en dan bedoelen we natuurlijk niet de Pecorino kaas, maar de Pecorino-druif. Deze druif geeft volle, rijke en heerlijk frisse wijnen.

De wijn is strogeel van kleur. In de neus kom je geuren tegen van geel fruit, wit vruchtvlees en groene appeltjes. In de mond is deze wijn mooi pittig, maar ook sappig met frisse, citrusachtige tonen. Een echte smaakexplosie!

De afdronk is intens en lang. Lunaria Civitas Pecorino is een absoluut een wijn van hoog niveau en waarvan je van begin tot eind optimaal geniet.

Heerlijk bij een visje van de grill. Besprenkel de vis even met wat citroen en oregano olie, schenk er een lekker glas van deze Pecorino bij en genieten is gegarandeerd!

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 9,85
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 11,99
6 flessen € 9,85
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Deze wijn heeft een Demeter keurmerk. Dit staat voor biodynamisch. Bij biodynamische wijnbouw zijn kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen verboden. Mens, dier en milieu staan hier hoog in het vaandel. Ook wordt er gekeken naar de verbinding tussen de aarde, dieren, planten en het klimaat. Er wordt gekeken naar de stand van de zon, maan en planeten. De wisselwerking tussen al deze elementen speelt een belangrijke rol bij de bereidingswijze van deze wijn.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: