Recepten

Wijngums

24 Jul 2017
wijngums

Wijn is heerlijk om te drinken, maar zeker ook om op te eten. Eten? Ja, zeker! In de vorm van snoepjes.

Hoe maak je snoep van wijn?

Wat heb je nodig?

Bereidingswijze

Voorbereiding minder dan een half uur | wachttijd 90 minuten

1) Doe de wijn in een steelpan en voeg hier de suiker en gelatine aan toe. Laat het langzaam warm worden. Niet door laten koken, anders verdampt de alcohol. Roer alles tot het opgelost is en één geheel is.

2) Doe het geheel in de gietvormen.

3) Vries de vormen in. Na ongeveer 90 minuten zijn de snoepjes klaar.

Wijntips bij dit bericht:
  1. Signature Montplo Rosé Cinsault

    Signature Montplo Rosé Cinsault

    Heerlijk dorstlessend en frisdroog, met die lekkere lichtfruitige ondertoon. ..Lees meer

    Vanaf € 5,45