Moillard-Grivot Volnay AOP

Moillard-Grivot Volnay AOP is een bijzondere Franse rode wijn uit de Bourgogne. Niet voor niets een Grand Vin de Bourgogne.

Deze wijn van Moillard-Grivot heeft een robijnrode kleur. Als de kurk van de fles is, ruik je rijke tonen van rijpe kersen, viooltjes en zoete specerijen. 

Als je een slok hebt genomen, proef je een zijdezachte, maar toch frisse wijn. Hij heeft een mooie structuur met lekkere soepele tannines. Een smaakvolle wijn die je niet snel vergeet.

Vanaf € 49,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 54,99
3 flessen € 49,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Moillard-Grivot Volnay AOP is afkomstig van het gerenommeerde wijnhuis Moillard-Grivot. De geschiedenis van dit wijnhuis gaat ver terug, want al sinds de Franse revolutie is de familie actief in de wijnbouw. Door de aanleg van een spoorweg tot Nuits-Saint-Georges heeft deze familie zich commercieel en kwalitatief kunnen ontplooien. De volgende vele erfgenamen zorgden voor de uitbreiding van het domein tot de 20 hectare die het nu bezit. Het domein strekt zich uit over de Côtes de Nuits en de Côtes de Beaune, van Nuits-Saint-Georges tot Volnay.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: