Moillard-Grivot Gevrey-Chambertin AOP Moillard-Grivot Gevrey-Chambertin AOP

Moillard-Grivot Gevrey-Chambertin AOP

Moillard-Grivot Gevrey-Chambertin AOP is een smaakvolle Franse rode wijn uit de Bourgogne. Deze rode wijn is ook Hubrecht Duijker, de bekende en zeer gerespecteerde wijnjournalist, niet onopgemerkt gebleven. Hij is lovend over deze wijn!

Deze wijn van Moillard-Grivot heeft een diepe en intense robijnrode kleur. Als de kurk van de fles is, ruik je intense tonen van zwart fruit. Denk aan bramen en bosbessen. Deze geuren worden al snel aangevuld door geuren van zoethout en cacao, afkomstig van de houtrijping in nieuwe eikenhouten vaten.

Als je een slok hebt genomen, proef je een krachtige, maar elegante en verfijnde wijn. Je herkent iets van geroosterd brood. Ook komen de fruitige tonen weer naar voren. De tannines zijn lekker soepel. De lange en intense afdronk maakt deze wijn helemaal af. Al met al: een bijzondere smaakvolle wijn die een kroontje verdient!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 62,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 69,99
3 flessen € 62,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Moillard-Grivot Gevrey-Chambertin AOP is afkomstig van het gerenommeerde wijnhuis Moillard-Grivot. De geschiedenis van dit wijnhuis gaat ver terug, want al sinds de Franse revolutie is de familie actief in de wijnbouw. Door de aanleg van een spoorweg tot Nuits-Saint-Georges heeft deze familie zich commercieel en kwalitatief kunnen ontplooien. De volgende vele erfgenamen zorgden voor de uitbreiding van het domein tot de 20 hectare die het nu bezit. Het domein strekt zich uit over de Côtes de Nuits en de Côtes de Beaune, van Nuits-Saint-Georges tot Volnay.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: