Mount Hermon Red

Mount Hermon Red

Mount Hermon Red is een fantastische Israëlische rode wijn. Bij het inschenken van een glas van deze wijn valt direct de mooie licht rode kleur met paarse schittering op. De rijke geur van bosbessen, zure kersen, kruiden en specerijen komt je meteen tegemoet. Met de neus in het glas ontdek je nog meer indrukken van onder andere viooltjes, zwarte aarde en iets van kleine besjes.

In de smaak is Mount Hermon Red vol en stevig met verfijnde tannines en een zacht mondgevoel. Je proeft zwart fruit, lichte kruiden en achter op de tong zal je, naast de kruidigheid, ook nog cassis en iets van rijpe pruimen herkennen. De afdronk is vol en sappig.

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 12,90
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 15,99
6 flessen € 12,90
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Met deze Mount Hermon Red wilde wijnmaker Victor Schoenfeld van Golan Heights Winery laten zien dat er ook een Bordeaux blend gemaakt kan worden in Israël. Deze rode wijn is namelijk gemaakt van diverse, typische Bordeaux druivensoorten, zoals de Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot. Met die missie is de wijnmaker wat mij betreft met vlag en wimpel geslaagd want hij heeft echt een topwijn weten te maken! Golan Heights Winery heeft inmiddels een hele reeks wijnen gemaakt die tot de top van de wereld behoren.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: