Wijntips

Hierbas Locas: het voordelige alternatief voor El Castilla!

09 Apr 2024

Liefhebbers van de hardlopers El Castilla Syrah en El Castilla Viura Chardonnay maken wij erg blij met dit nieuws. We hebben namelijk nieuwe wijnen in ons assortiment: Hierbas Locas. Deze wijnen zijn vrijwel geheel hetzelfde als de El Castilla wijnen. Het enige grote verschil is dat de Hierbas Locas wijnen véél voordeliger zijn.

Hierbas Locas Viura Chardonnay

Hierbas Locas Viura Chardonnay heeft een goudgele kleur met groene reflecties. Als je in het glas ruikt, komen expressieve geuren naar voren. Je ruikt iets van geel rijp fruit, zoals perzik en ananas. Ook ruik je een mooie toets vanille.

In de mond is deze wijn lekker smaakvol. Je proeft iets van rijpe tropische vruchten, geel rijp fruit en vanille. De wijn is mooi in balans en de afdronk is lang. Hierin komt een lichte houttoon terug.

Een deel van Hierbas Locas Viura Chardonnay heeft op eikenhout gerijpt. Hierdoor krijgt de wijn meer diepgang.

Herbas Locas Viura Chardonnay is heerlijk bij vis, zeevruchten en paella.

>> Hierbas Locas Viura Chardonnay

Hierbas Locas Syrah

Hierbas Locas Syrah is een krachtige rode wijn. Hij is robijnrood van kleur en bevat geuren van bramen en rijpe kersen. Ook proef je lichte kruiden, zwarte peper en wat drop.

Deze Spaanse Syrah heeft een volle aanzet. In de mond proef je zachte tonen van kersen, bramen, cacao, toffee, kruiden en een klein pepertje. Kortom: een smaakvolle stoere wijn!

Hierbas Locas Syrah heeft minimaal zes maanden op houten fusten gerijpt. Hierdoor ontwikkelen zich nog meer smaken en aroma's in de wijn en krijgt de wijn meer diepgang.

Hierbas Locas Syrah is de wildwijn bij uitstek. Verder heerlijk bij rood vlees, barbecuegerechten en gourmet. Een absolute alleskunner.

>> Hierbas Locas Syrah

Hierbas Locas: voordeliger dan El Castilla

De El Castilla en Hierbas Locas wijnen zijn dus vrijwel geheel hetzelfde. Het is dus zeker de moeite waard om de Hierbas Locas wijnen te proberen! Proef en je zal versteld staan…

Bekijk ons assortiment Hierbas Locas wijnen.

Wijntips bij dit bericht:
  1. El Castilla Syrah

    El Castilla Syrah

    Stoere & krachtige Spaanse rode wijn. De wildwijn bij uitstek! ..Lees meer

    Rating:
    100%
    Vanaf € 8,15
  2. El Castilla Viura Chardonnay

    El Castilla Viura Chardonnay

    Spaanse witte wijn, gemaakt van de Chardonnay en Viura druif die samen een dreamteam vormen! ..Lees meer

    Vanaf € 8,15
  3. Hierbas Locas Viura Chardonnay

    Hierbas Locas Viura Chardonnay

    Tweelingbroer van El Castilla Viura Chardonnay, maar dan goedkoper! Spaanse schone. Lekker aromatisch en vol. ..Lees meer

    Vanaf € 7,45
  4. Hierbas Locas Syrah

    Hierbas Locas Syrah

    Tweelingbroer van El Castilla Syrah, maar dan goedkoper! Stoere en krachtige wildwijn. ..Lees meer

    Vanaf € 7,45