Proefpakket bubbels (6 flessen)

Op zoek naar lekkere bubbels voor een feestje? Maak kennis met de heerlijkste mousserende wijn uit ons assortiment. Allemaal prima alternatieven voor de vaak veel duurdere champagnes. Hieronder lees je welke mousserende wijnen in dit proefpakket zitten.

Rive della Chiesa Prosecco Bianco: deze mousserende wijn uit de Veneto streek in Italië heeft een zacht droge, aangenaam frisse smaak met het fruit van rijpe appels en iets notigs.

Rive della Chiesa Prosecco Rosé: deze rosé prosecco uit de Veneto streek in Italië heeft de smaak van een zachte frisse mousse, met in de afdronk een minimaal zoetje. Verfrissend met lichte fruitaroma's.

Rive della Chiesa Pinot Grigio Frizzante: een fruitige, zachte en frisse mousserende wijn. Het heeft de bubbels van een goede Prosecco en de smaak van een mooie Pinot Grigio. Deze prosecco smelt op de tong.

La Baume Saint Paul ICE Chardonnay: een lichtzoete bubbel met heel veel fruit en honing. Ook een licht kruidje en rijp fruit komen mooi naar voren in de geur. Qua smaak is hij lichtzoet en volfruitig.

Terroir la Baume Saint-Paul Crémant de Limoux AOP Brut: tonen van citrus, getoast brood en zoete amandelen. In de mond komen de tonen van het toast en de amandelen terug.

Arthur Metz Cremant d'Alsace Brut Prestige: afkomstig van het prestigieuze wijnhuis Arthur Metz gelegen in de Elzas. Deze wijn heeft een bleke gele kleur met groene reflecties. Mooi schuimend met levendige fijne bubbels. In de neus is deze Cremant d'Alsace expressief met tonen van wit fruit. Deze aroma's zijn ook in de smaak terug te vinden. Aangename afdronk.

€ 60,25 € 58,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: