La Baume Chardonnay Ice Sparkling Demi-Sec

La Baume Chardonnay Ice Sparkling Demi-Sec is een ge-wel-dige bubbel. Doet niet onder voor de, veel duurdere Moet & Chandon Ice Champagne.

Hij heeft een heerlijke verfijnde lichtzoete smaak en een zachte mousse. In de geur veel fruitaroma's zoals peer, aangevuld door de heerlijke geur van honing. Ook een licht kruidje en rijp fruit komen mooi naar voren in de geur.

Qua smaak is deze mousserende wijn van La Baume heerlijk elegant, lichtzoet en volfruitig met een subtiele kruidigheid. Een perfecte glas bubbels om te drinken in een glas vol ijs. La Baume Ice Chardonnay Sparkling is heerlijk om mee te proosten tijdens de feestdagen of op een bijzonder moment!

Bubbels: zoet Bubbels: zoet
Vanaf € 8,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
3 flessen € 8,75
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

La Baume Chardonnay Ice is een heerlijke verfrissende bubbel. Wat houdt een Ice variant bubbel precies in? Heel simpel. Deze wijnen zijn perfect om "on the rocks", dus met wat ijs te drinken. Lekker verfrissend en fruitig. Deze wijn is ietwat zoet. Dat zorgt ervoor dat hij bij een lage temperatuur op smaak blijft en krachtig genoeg is als het ijs smelt.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: