Carlos Serres 1896 Finca El Estanque DOC Rioja Reserva Tinto

Spaanse wijn | Rioja | Tempranillo, Mazuelo & Graciano | 2018

Carlos Serres 1896 Finca El Estanque DOC Rioja Reserva Tinto is een Spaanse rode wijn met temperament! Hij heeft een mooie donkerrode kleur. Als je goed kijkt, zie je dat de wijn aan de rand van het glas wat lichter kleurt. Dit is de vertaling van rijping op het vat. Als je de wijn inschenkt, dwarrelen geuren van donker bosfruit, iets van kruiden en vanille meteen je kant op. Na een slok wordt je verrast door rijke smaken van het bosfruit, kruiden en vanille. Mooi in balans met een super lange afdronk.

De druiven van deze wijn komen van drie speciaal geselecteerde percelen. Hier zijn de druivenstokken gemiddeld 35 jaar oud. Uiteindelijk heeft deze wijn 24 maanden op hout gerijpt en nog eens zes maanden op fles. Een verborgen pareltje uit Rioja!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 26,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 29,99
3 flessen € 26,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wow, wow en nog eens wow. Carlos Serres 1896 Finca El Estanque DOC Rioja Reserva Tinto is echt een super bijzondere en bijzonder lekkere wijn. Deze wijn behoort tot de topwijnen in Rioja! Een zeer bijzondere wijn want er zijn slechts 2500 flessen van gebotteld en wij hebben er een aantal weten te bemachtigen. Grijp je kans dus voordat het te laat is!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: