Wijntips

Domaine Lafage Miraflors Rosé Limited Edition: dé lekkerste wijn voor Moederdag 2024

Moederdag staat weer voor de deur. De dag om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten. Met een lekkere wijn tover je zeker een glimlach op het gezicht van jouw moeder. Wij hebben de lekkerste, leukste en mooiste wijnen voor Moederdag in ons assortiment.

Onze tip voor Moederdag is deze Domaine Lafage Miraflors Rosé in een limited edition fles. Een toprosé in een prachtige fles waar je je moeder zeker blij mee maakt.

Domaine Lafage Miraflors Rosé Limited Edition

Jaarlijks brengt Domaine Lafage een limited edition design fles uit van de Miraflors Rosé. Ook dit jaar is deze fles weer een prachtexemplaar. Er worden jaarlijks maar een beperkt aantal flessen gebotteld. One of a kind dus, net als onze moeders!

Hoe smaakt Domaine Lafage Miraflors Rosé?

Domaine Lafage Miraflors Rosé heeft een Provence rosé stijl. Hij heeft een mooie zalmroze kleur met aantrekkelijke geuren van aardbeien, frambozen, citroen en iets van lavendel. In de mond is hij lekker fris.

Daarnaast is Domaine Lafage Miraflors Rosé bekroond met 90 Parker punten. Dit is uitzonderlijk hoog voor een rosé wijn!

Mourvedre en Grenache Gris: de basis van Domaine Lafage Miraflors Rosé

Domaine Lafage Miraflors Rosé is gemaakt van de Mourvèdre en Grenache Gris. De druiven komen uit wijngaarden die profiteren van de invloeden van de Middellandse Zee. De Mourvedre en Grenache Gris druiven hebben veel warmte nodig. Dit heeft de zon de druiven zeker te bieden. Ook verkoeling hebben de druiven nodig. De wind van de zee zorgt hier namelijk ook voor, vooral in de nachten.

De druiven worden met de hand geoogst als ze perfect rijp zijn. Het voordeel van handmatige oogst is dat alleen de allerbeste druiven worden geselecteerd.

Domaine Lafage Miraflors Rosé is een Provence stijl rosé wijn van hoge kwaliteit

Domaine Lafage Miraflors Rosé komt uit de Languedoc-Roussillon. Echter heeft deze rosé een typische Provence stijl. Deze rosé wijn kan zich moeiteloos meten met de, veelal duurdere, wijnen uit de Provence!

Naast de Domaine Lafage Miraflors Rosé  hebben we uiteraard nog veel meer mooie wijnen voor Moederdag die je moeder zeker weten heel blij maken!

Wijntips bij dit bericht:
 1. Domaine Lafage Miraflors Rose

  Domaine Lafage Miraflors Rosé

  Domaine Lafage Miraflors Rosé: een absolute top-rosé bekroond met 90 Parker punten! ..Lees meer

  Rating:
  73%
  Vanaf € 11,45
 2. Domaine Lafage Miraflor Rose Limited Edition

  Domaine Lafage Miraflors Rosé Limited Edition Fles

  Een absolute top-rosé in een prachtige limited edition fles. Uitzonderlijk hoog bekroond met maarliefst 90 Parker punten! ..Lees meer

  Vanaf € 11,45