Wijntips

De 3 populairste Spaanse wijnen

de-4-populairste-spaanse-wijnen

De zomervakantie zit er alweer bijna op. Velen hebben hun vakantie er al op zitten. Een groot deel van Nederland is in de zomervakantie massaal naar Spanje vertrokken. Om nog een beetje in de Spaanse sferen te blijven, hebben we de drie populairste Spaanse wijn voor je opgesomd.

Populaire Spaanse wijnen

Castillo De Solisticio Reserva

Castilló de Solisticio Reserva, een prachtige Spaanse wijn. In het verleden heeft deze rode wijn heeft in het verleden meerdere medailles in de wacht weten te slepen. Deze rode wijn bezit aroma's van kersen, kruiden en een toets vanille door de houtopvoeding. Krachtige wijn die toch soepel en rond van smaak is, ook in de afdronk. Heerlijke Spanjaard met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Hoya De Cadenas Reserva Tempranillo Vicente Gandia

Hoya de Cadenas Reserva Tempranillo van Vicente Gandia is bekroond tot "Excellent wine" op het Spaanse wijnconcours Los Supervinos 2014! Deze rode wijn heeft de een zachte rode wijn met aroma's van rijpe kersen en een vleug zwoele specerijen. Deze rode wijn is prachtig uitgebalanceerd en heeft een geconcentreerd karakter. De wijn heeft aroma's van rijp fruit en vanille.

Torres Moscatel Oro Floralis

Torres Moscatel Oro Floralis is een mooie halfzoete dessertwijn en heeft een goudbruine kleur met donkere honinggele edelsteentinten. Deze dessertwijn vertoont in al haar grootheid de fruitige (oranjebloesem, honing, lichte sinaasappel, rozijn), bloemige (roos, geranium, lelie) en kruidige (tabaksblad, cederhout, kruidnagel) aroma's van de Moscatelsoort.

Wijntips bij dit bericht:
  1. Castillo de Solisticio Reserva

    Castillo de Solisticio Tempranillo Merlot Catalunya DOP

    Prachtige Spanjaard, gemaakt van Merlot en Tempranillo. Krachtig, maar toch soepel en rond. ..Lees meer

    Vanaf € 7,25