Moscatel

Op zoek naar een lekkere wijn van de Moscatel? Op deze pagina vind je ons assortiment Moscatel wijn. Elke Moscatel wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Moscatel

3 Items

Aflopend sorteren

3 Items

Aflopend sorteren

Online Moscatel wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Moscatel wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een dessertwijn van de Moscatel? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Moscatel wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Moscatel

Kenmerken van Moscatel

De Moscatel is een witte druif met veel aroma’s en een hoog suikergehalte. De Moscatel levert vaak mooie karakteristieke wijnen op, maar wordt ook vaak als tafeldruif verkocht. De Moscatel vind je in heel Spanje, maar vooral in Malaga en Valencia is deze druif te vinden. Hier wordt de Moscatel zelfs beschouwd als hoofddruif.

De smaak van Moscatel wijnen

Wijnen van de Moscatel zijn vaak een beetje stroperig. Ze bevatten florale aroma’s van jasmijn, oranjebloesem en honing. Ook citrus, limoen en grapefruit zul je hierin herkennen. De smaak is vaak erg zoet. Perfect voor zoete witte wijnen!

Online Moscatel wijn kopen

Bestel uw Moscatel wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!