Arthur Metz

Op zoek naar een lekkere wijn van Arthur Metz? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Arthur Metz. Elke wijn van Arthur Metz uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

Arthur Metz

8 Items

Aflopend sorteren

8 Items

Aflopend sorteren

Online wijnen van Arthur Metz kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Arthur Metz zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Arthur Metz!

Informatie over Arthur Metz
Het wijndomein Arthur Metz ligt in Marlenheim, in het noorden van de Elzas in Frankrijk. In 1904 werd het opgericht. Rond 1980-2000 fuseerde het met kleinere domeinen. Hierdoor groeide het uit tot één van de marktleiders in de Elzas. Arthur Metz bezit zelf wijngaarden maar werkt ook samen met meer dan 700 individuele wijnboeren. In totaal bezitten zij aan meer dan 1050 hectare aan wijngaarden met een productie van wel 21 miljoen flessen per jaar. Meer dan een kwart hiervan zijn crémantwijnen (mousserende wijnen). Hierdoor is Arthur Metz de belangrijkste producent van crémantwijnen in deze regio. Naast Malenheim is Arthur Metz ook actief in de Vendangeoir van Scharrachberheim en Epfing met verschillende domeinen.

De diversiteit van Arthur Metz zorgt voor een uitzonderlijk assortiment wijnen. De druiven hebben geen lang transport nodig. Dit komt door de goede technieken en expertise op de verschillende locaties. Dit resulteert in kwalitatief goede wijnen met een uitzonderlijk karakter. Respect voor de traditie en natuurlijke selectie staan bij Arthur Metz centraal.

Online wijnen van Arthur Metz kopen
Koop uw wijnen van Arthur Metz online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!