Arthur Metz l’Esprit Spritz

Arthur Metz Spritz: trend van het moment

Wow, wow, wow! Maak kennis met de trend van 2024: Arthur Metz l’Esprit Spritz. Deze Spritz is een echte must-have voor onder de zon en voor alle cocktail en Spritz liefhebbers! Spritz is oorspronkelijk een Italiaanse drank, maar wijnhuis Arthur Metz weet je te verbazen met deze indrukwekkende en overheerlijke Franse Spritz. 

Geuren en smaken van Arthur Metz Spritz

Arthur Metz l’Esprit Spritz trekt al meteen je aandacht met haar in het oog springende oranje kleur. Je krijgt er meteen een zomers gevoel door. Ook de geuren doen je denken aan de zon. Wat dacht je van tonen van sinaasappel(schil) en een klein kruidje van rozemarijn. Je wil er direct een slok van nemen.

In de mond merk je dat deze Spritz perfect in balans is. De fruitigheid van sinaasappel en de licht bittere smaak zijn perfect tegen elkaar opgewassen. De fijne bubbels maken deze Spritz helemaal compleet. In de mond is deze Spritz van Arthur Metz mooi fris. Je haalt er de zon mee in huis, maar uiteraard kan je elk seizoen van deze cocktail genieten.

 

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 8,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Arthur Metz l’Esprit Spritz is een kant en klare cocktail met 100% natuurlijke aroma's. Drink hem met wat ijs en een schijfje sinaasappel en je zal versteld staan. Heb je geen ijs of sinaasappel bij de hand? Geen nood! Deze Spritz is ready to drink, je hoeft er niet per se iets aan toe te voegen. Echt een heerlijke dorstlesser!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: