Arthur Metz 110 Crémant d’Alsace Brut

Wat een top crémant is deze Arthur Metz 110 Crémant d’Alsace Brut. In het glas heeft deze crémant een prachtige gouden kleur met amberkleurige tinten. De fijne bubbels dwarrelen mooi rond in het glas. Aangename geuren van geel fruit vallen al snel op. In de mond komt het fruit terug, aangevuld met een mooie frisheid. Een prachtige Crémant die vijf jaar op eikenvaten heeft gerijpt.

Deze mousserende wijn is tot stand gekomen vanwege het 110 jarige bestaan van het wijnhuis: Arthur Metz. Niet alleen de fles is een lust voor het oog. Ook de smaak is werkelijk tongstrelend. Niets voor niets winnaar van een Zilveren medaille op Le Mondial des Vins Blancs 2022!

 

 

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 20,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 23,99
3 flessen € 20,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Arthur Metz 110 Crémant d’Alsace Brut is werkelijk een top alternatief voor echte champagne. Sterker nog: dit is beter dan menig champagne. Neem het van mij aan! De eerste keer dat ik deze Crémant dronk, was ik meteen verkocht en tot op de dag van vandaag is dit mijn grote favoriet. Wist je dat er maar 5000 flessen van deze Cremant zijn gemaakt?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: