Smaakprofielen

Op zoek naar een lekkere wijn met een bepaald smaakprofiel? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen met ieder hun eigen smaakprofiel. Elke wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Smaakprofielen

Items 33-48 van 619

Aflopend sorteren
  1. Tarani Sauvignon

    Tarani Sauvignon Blanc

    Toegankelijke Sauvignon Blanc met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Soepel, zacht, fruitig en lekker fris. ..Lees meer

    Vanaf € 5,85
  2. Tarani Malbec

    Tarani Malbec

    Heerlijke Franse rode wijn met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Zachte tannines en vrij zacht in de mond. Een intense Malbec... ..Lees meer

    Vanaf € 5,85
  3. Tarani Gamay Rosé

    Tarani Gamay Rosé

    Prachtige rosé wijn uit Frankrijk. Lekker fruitig met een aangename zuurgraad... ..Lees meer

    Vanaf € 5,85
  4. Terre del Noce Pinot Grigio Rosé

    Terre del Noce Pinot Grigio Rosé

    Een verfrissende Italiaanse rosé wijn met heel veel rood fruit. Een echte alleskunner. Een wijn die je van begin tot eind weet te boeien. ..Lees meer

    Vanaf € 5,90
  5. Terre del Noce Merlot

    Terre del Noce Merlot

    Een Merlot uit Zuid-Tirol. Nog niet heel bekend, maar wel een succes! Lekker fruitig en zacht. Heerlijk doordrinkbaar. ..Lees meer

    Vanaf € 5,90
  6. Terre del Noce Pinot Grigio

    Terre del Noce Pinot Grigio

    Liefhebber van Pinot Grigio kunnen hun hart ophalen met deze zuivere, milde en verfijnde wijn. ..Lees meer

    Vanaf € 5,90
  7. Terre del Noce chardonnay

    Terre del Noce Chardonnay

    Frisse en zuivere Italiaanse witte wijn, afkomstig uit het verborgen pareltje: Zuid-Tirol. ..Lees meer

    Vanaf € 5,90
  8. Bécasse Rosé Cinsault Grenache L'Original

    Bécasse Rosé Cinsault Grenache L'Original

    Franse rosé wijn met de geur van frambozen en bramen. Zacht met frisse tonen en een aangename en sappige afdronk. ..Lees meer

    Vanaf € 5,95
  9. Rio Añejo Macabeo Chardonnay Rio Añejo Macabeo Chardonnay

    Rio Añejo Macabeo Chardonnay

    Lekkere Spaanse borrelwijn. Vol en fris van smaak met tonen van geel fruit, citrus en een mooie volle afdronk ..Lees meer

    Vanaf € 5,95
  10. Rio Anejo Bobal rose Rio Anejo Bobal rose

    Rio Añejo Bobal Rosé

    Lekkere Spaanse borrelwijn. Mooie volle, fruitige en rijke smaak met zomers fruit, zoals aardbeien en rode bessen. ..Lees meer

    Vanaf € 5,95
  11. Rio Añejo Tempranillo Merlot Rio Añejo Tempranillo Merlot

    Rio Añejo Tempranillo Merlot

    Spaanse rode wijn, sappig en vol met veel tonen van vers rood fruit. ..Lees meer

    Vanaf € 5,95
  12. Bécasse Cabernet Merlot L'Original

    Bécasse Cabernet Merlot L'Original

    Fluweelzacht en mondvullend met een rond bouquet van cassis, zwarte bessen en een lekkere dosis sappigheid ..Lees meer

    Rating:
    100%
    Vanaf € 5,95
  13. Becasse Chardonnay Vermentino L'Original

    Bécasse Chardonnay Vermentino L'Original

    Witte wijn met de intense en charmante geur van grapefruit en perzik. Sappig en smaakvol. ..Lees meer

    Vanaf € 5,95
  14. Les Deux Pins Sauvignon Blanc

    Les Deux Pins Sauvignon Blanc

    In deze Sauvignon Blanc van Les Deux Pins proef je de vruchten uit de mooiste wijngaarden van Zuid-Frankrijk. ..Lees meer

    Vanaf € 5,99
  15. Les Deux Pins Merlot

    Les Deux Pins Merlot

    Een evenwichtige Franse rode wijn met zijdezachte tannines en een mooie lange afdronk! ..Lees meer

    Vanaf € 5,99
  16. Les Deux Pin Cabernet Sauvignon

    Les Deux Pins Cabernet Sauvignon

    Fruitige rode wijn uit Languedoc Roussillon met rijpe tannines en een lange afdronk! ..Lees meer

    Vanaf € 5,99

Items 33-48 van 619

Aflopend sorteren

Wijn is er in alle soorten en smaken. Van een zoete fruitige witte wijn tot een zware krachtige rode wijn. Voor sommigen is de keuze zo gemaakt. Voor sommige mensen is het echter een ware zoektocht. Met behulp van onze smaakprofielen, ziet u snel welke wijn bij uw smaak past. Onze smaakprofielen vindt u hieronder.

Bruisende bubbels

Bruisende bubbels zijn eigenlijk gewoon wijnen met prik. Bubbels zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en smaken. Qua smaak variëren ze van droog tot zoet. Zelfs in kwaliteit is er veel verschil. Meer informatie vindt u op onze pagina bruisende bubbels!

Rood: licht, elegant & fruitig

Lichte, elegante en fruitige rode wijnen zijn vaak soepel van structuur en subtiel van smaak. In de geur herken je bergen fruit en wat kruiden. Meer informatie vindt u op onze pagina lichte, elegante en fruitige rode wijnen!

Rood: stoer & krachtig

Stoere en krachtige rode wijnen zijn vaak intens van smaak en hebben een lange afdronk. Ze hebben veel geuren van fruit, kruiden en specerijen. In de rijpere wijnen komen vaak tonen van leer en tabak naar voren. Meer informatie vindt u op onze pagina stoere en krachtige rode wijnen!

Rood: volrond & sappig

Volronde en sappige rode wijnen zijn vaak zacht en tegelijkertijd krachtig van smaak. Geuren van bramen, hout, vanille en kruiden komen mooi naar voren. Meer informatie vindt u op onze pagina volronde en sappige rode wijnen!

Rosé: fruitig & kruidig

Fruitige en kruidige rosé wijnen zijn vaak erg smaakvol. Herkenbaar zijn tonen van fruit, een klein pepertje en kruiden. Meer informatie vindt u op onze pagina fruitige en kruidige rosé wijnen!

Rosé: licht & fris

Lichte en frisse rosé wijnen hebben vaak ook lichte en frisse tonen, logisch. De frisheid wordt vertaald in tonen van citroen, sinaasappel en limoen. De frisse smaken worden vertaald door tonen van appel, rode bessen, aardbeien, framboos, ananas en verschillende ziltige smaken. Meer informatie vindt u op de pagina lichte en frisse rosé wijnen!

Wit: strak & fruitig

Strakke en fruitige witte wijnen zijn vaak jonge wijnen met frisse en fruitige geuren. De frisheid wordt vertaald in tonen van citroen, sinaasappel en limoen. De frisse smaken worden vertaald door tonen van appel, rode bessen, aardbeien, framboos, ananas en verschillende ziltige smaken. Als uw mond een beetje straktrekt, weet u dat u een strakke wijn drinkt. Meer informatie vindt u op onze pagina strakdroge en fruitige witte wijnen!

Wit: vol & rijk

Volle en rijke witte wijnen hebben een ronde smaak. Daarnaast proef je veel romigheid in de wijn. Meer informatie vindt u op onze pagina volle en rijke witte wijn!

Wit: zacht, tropisch & fruitig

Zachte tropische en fruitige wijnen bevatten vaak aroma’s van rijpe banaan, mango, meloen en ananas. Deze worden verrijkt door rijpe tinten. Meer informatie vindt u op onze pagina zachte, tropische en fruitige witte wijn!

Wit: zoet

Zoete witte wijnen zijn vaak zacht van smaak. In de geur vind je veel overrijp fruit, honing en vanille. Meer informatie vindt u op onze pagina zoete witte wijn!