XR Chardonnay Xavier Roger

XR Chardonnay Xavier Roger

XR Chardonnay Xavier Roger: verre van saai

XR Chardonnay Xavier Roger is verre van saai! Deze Chardonnay is het resultaat van een strenge selectie van de beste Chardonnay druiven. Hij heeft een lichte houtrijping gehad, maar toch blijft deze Franse witte wijn lekker fris. 

Deze XR Chardonnay is een bijzondere wijn van wijnmaker Xavier Roger. Hij is de zoon van bekende wijnmaker Jean Max Roger uit de Sancerre.  Xavier Roger heeft het dus niet van een vreemde. Hij bereidt zijn wijnen met passie en dat proef je direct terug in deze XR Chardonnay!

Kleur, geur en smaak van XR Chardonnay Xavier Roger

Deze XR Chardonnay heeft een mooie lichtgele kleur. Wanneer je de fles opent, word je direct betoverd door verleidelijke fruitige geuren van meloen, citroen en iets van vanille. Eén slok van deze Chardonnay en je bent verkocht!

Het volle, maar frisse karakter zijn overweldigend. In de mond proef je tonen van exotisch fruit, zoals mango, citrus en iets van toast. Als je opzoek bent naar een verrassende witte wijn dan is deze XR Chardonnay de perfecte keuze. Deze wijn is ook nog eens één van onze bestsellers...

 

 

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
€ 7,99 € 6,45
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Eén derde van deze XR Chardonnay heeft gerijpt op nieuw Frans eikenhout. De overige wijn op roestvrijstaal. Vóór het bottelen wordt alles samengevoegd, wat resulteert in een schitterende balans tussen het rijke en levendige karakter van deze indrukwekkende Chardonnay!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: