XR Sauvignon Blanc Xavier Roger

XR Sauvignon Blanc Xavier Roger is een Franse witte wijn met een heldere geelgroene kleur. Hij heeft een intense neus met tonen van citrus, zacht tropisch fruit en gemaaid gras. In de smaak proef je wat ananas, Granny Smith appels en meloen.

Bekende wijnmaker Xavier Roger heeft ervoor gezorgd dat deze Sauvignon Blanc bestaat. Hij komt voornamelijk uit de Gascogne, een witte wijnregio bij uitstek. Bij de oogst van deze witte wijn draait alles om koelte. Daarom gebeurt dit ook in de vroege ochtend of late avonduren. Daarnaast vindt er een volledig gekoelde vinificatie op RVS plaats. Dit gebeurt allemaal om het specifieke kraakfrisse Sauvignonkarakter te behouden. XR Sauvignon Blanc Xavier Roger is een heerlijk koel gezelschap!

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 6,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 7,99
6 flessen € 6,75
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Als ik deze XR Sauvignon Blanc in twee woorden moet beschrijven, kies ik voor: 'knisperend fris'! Ja, echt. Heerlijk fris. Ik drink deze wijn het liefst tijdens een warme zomeravond in de tuin. Een fijn gezelschap erbij en mijn avond kan niet meer stuk. Hoe drink jij deze wijn het liefst?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: