Gelegenheden

Op zoek naar een lekkere wijn voor een bepaalde gelegenheid? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen voor verschillende gelegenheden. Elke wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Gelegenheden

Items 17-32 van 168

Aflopend sorteren
  1. Feudo Arancio Grillo Sicilia DOC

    Feudo Arancio Grillo Sicilia DOC

    Plezierige, fruitige Siciliaanse witte wijn gemaakt van de lokale Grillo druif. Precies wat je verwacht van Sicilië! ..Lees meer

    Vanaf € 6,65
  2. merlot-xr-xavier-roger

    XR Merlot Xavier Roger

    Wijn met diepgang die onmiddellijk pleziert. Gemaakt door een groot wijnmaker Xavier Roger. ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  3. Shiraz XR Xavier Roger

    XR Shiraz Xavier Roger

    XR Shiraz is een pure wijn met ruggegraat. Vol en dik, heerlijk! ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  4. plage-du-sud-rose plage-du-sud-rose

    Plage du Sud Rosé

    Een heerlijke lichte fruitige en frisse rosé wijn. Een hyper elegante rosé uit het zuidfranse, gemaakt als een Gris. ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  5. XR Vermentino Xavier Roger

    XR Vermentino Xavier Roger

    Vermentino XR, voor mensen die even wat anders willen! ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  6. Coral Reef Pinot Grigio

    Coral Reef Pinot Grigio

    Een is lekkere doordrinkbare Australische witte wijn. Heerlijk fris. Een echte dorstlesser... ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  7. Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc

    Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc

    Een smaakvolle Franse witte wijn. Perfect bij asperges. Lekker fris, weinig zuren en erg harmonieus. ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  8. XR Chardonnay Xavier Roger

    XR Chardonnay Xavier Roger

    Heerlijke witte wijn met een licht houtrijping. Zacht en vol van smaak met boterachtige noten en grapefruit aroma's. ..Lees meer

    Vanaf € 6,75
  9. La Joven Garnacha Tinto La Joven Garnacha Tinto

    La Joven Garnacha Tinto

    La Joven Garnacha Tinto: een ware smaaksensatie met een mooie balans van fris en rood fruit! ..Lees meer

    Vanaf € 6,95
  10. Paso a Paso Macabeo Verdejo Paso a Paso Macabeo Verdejo Paso a Paso Macabeo Verdejo

    Paso a Paso Macabeo Verdejo

    'Crispy' wijn met een klein, subtiel zoetje! Afkomstig van het 'wijnjuweel' in Spanje. Heerlijk bij asperges! ..Lees meer

    Vanaf € 6,95
  11. La Joven Garnacha Blanco La Joven Garnacha Blanco

    La Joven Garnacha Blanco

    Ware smaakexplosie uit Spanje. Bestaat voor 100% uit het blanke sap van....blauwe druiven! ..Lees meer

    Rating:
    70%
    Vanaf € 6,95
  12. Château de Rochelongue Bordeaux AOP Cuvée Petit Verdot Malbec

    Château de Rochelongue Bordeaux AOP Cuvée Petit Verdot Malbec 2019

    Prachtige Bordeauxwijn! Fris en fruitig met erg zachte tannines. Elegant en goed in balans. ..Lees meer

    Vanaf € 6,99
  13. Messeri Negroamaro Primitivo Salento

    Messeri Negroamaro Primitivo Salento

    Betaalbare luxe van een zeer hoog niveau. Afkomstig uit de hak van Italië. ..Lees meer

    Vanaf € 6,99
  14. Muscat de Saint-Jean de Minervois AOP Domaine les Roumanis Petit Grain Muscat de Saint-Jean de Minervois AOP Domaine les Roumanis Petit Grain

    Muscat de Saint-Jean de Minervois AOP Domaine les Roumanis Petit Grain

    Muscat de Saint-Jean de Minervois AOP Domaine les Roumanis Petit Grain is liefde op het eerste gezicht! Lekker zoet, maar zeker niet te zoet. Tonen van bloemen en honing. ..Lees meer

    € 8,99 € 6,99
  15. Excelsior Sauvignon Blanc Excelsior Sauvignon Blanc

    Excelsior Sauvignon Blanc

    Een echte parel uit Zuid-Afrika met een rijke tropische smaak en een fraaie zuurbalans. ..Lees meer

    Vanaf € 7,25
  16. Excelsior Viognier

    Excelsior Viognier

    Eén van onze eigen favorieten. Elegant wit uit Zuid-Afrika. ..Lees meer

    Vanaf € 7,25

Items 17-32 van 168

Aflopend sorteren

Er zijn verschillende gelegenheden om wijn te drinken. Iedere gelegenheid is anders en bij iedere gelegenheid past vaak ook weer een andere wijn. Heb je iets te vieren, dan kies je al snel voor een mousserende wijn of Champagne. Houd je een herfstborrel, dan kies je vaak al snel voor stoere en krachtige rode wijnen. Het moment wanneer je een bepaalde wijn kiest, is vaak afhankelijk van het seizoen en setting waar je je in bevindt.

Bruiloftswijnen

Ga je binnenkort trouwen? Wij hebben een aantal perfecte bruiloftswijnen in ons assortiment die je tijdens jullie bruiloft kunt schenken. Heb je binnenkort een bruiloft? Ook de mooiste bruiloftswijnen om cadeau te doen, vind je bij ons. Bekijk al onze bruiloftswijnen!

Wijnen voor een feestje

Heb je iets te vieren? Dan ben je bij Abels Wijnen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de feestelijkste wijnen voor een feestje!

Borrelwijnen

Tijdens een borrel mogen de borrelwijnen natuurlijk niet ontbreken. Maak jouw avond compleet en scoor bij Abels Wijnen de lekkerste borrelwijnen!

Wijnen voor een wijnproeverij

Ben je er nog niet achter gekomen welke wijn het beste bij jouw smaak past? Organiseer eens een wijnproeverij! Proef en ontdek jouw favoriete wijn. Op onze pagina wijnen voor een wijnproeverij vind je originele en lekkere wijnen voor een wijnproeverij!

Lentewijnen

De lente, een heerlijk seizoen! Bij lentewijn denken wij aan lichte wijn. In de lente willen we het heerlijke voorjaar in het glas ruiken. Gras, bloemen en alle andere aroma’s die jou het gevoel van het voorjaar geven. Wij hebben een mooie selectie wijnen die de heldere en frisse lente perfect benaderen. Bekijk hier onze selectie lentewijnen!

Zomerwijnen

De zomer, wat een genot dat de dagen langer zijn en we lekker het terras op kunnen. Heerlijk samen geniet van de zonnestralen en een goed glas wijn. Bekijk hier onze favoriete zomerwijnen!

Herfstwijnen

Wat is er nou beter om na een stevige herfstwandeling lekker weg te zakken in uw luie stoel met een heerlijke herfstwijn? Onze favoriete herfstwijnen vind je op de pagina herfstwijnen!

Winterwijnen

Als het buiten kuur en goud is, dan is niks fijner dan bij de kachel of het haardvuur genieten van een goed glas wijn. Het liefst met een lekkere borrelplank erbij. Bekijk hier onze favoriete winterwijnen!

Wijnen voor kerst

Maak je kerstdiner of eindejaarsborrel compleet met de lekkerste wijnen. Bekijk onze pagina met de prachtigste wijnen voor kerst!

Wijnen voor Pasen

Of je nu lekker gaat brunchen of uitgebreid gaat dineren, met onze selectie paaswijnen zit je altijd goed. Bekijk onze favoriete paaswijnen!

Wijnen voor Pinksteren

Genieten van lekker eten en een goed glas wijn. Perfect om de pinksterdagen mee door te komen. Met onze selectie pinksterwijnen zit je niet fout! Bekijk onze selectie Pinksterwijnen!

Wijnen voor Valentijn

Met Valentijnsdag wil je je (geheime) liefde natuurlijk eens goed in de watten te leggen! Verras je Valentijn met een heerlijke wijn. Je kunt natuurlijk zelf een wijn kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij op deze pagina een selectie gemaakt met de mooiste wijn voor Valentijn! Bekijk onze selectie wijnen voor Valentijnsdag!

Wijnen voor Moederdag

Wil je je moeder eens goed in het zonnetje zetten met moederdag? Hoe leuk is het dan om je moeder met een lekkere fles wijn te verrassen? Je kunt natuurlijk zelf een wijn kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij op deze pagina al een selectie gemaakt met de mooiste wijnen voor moederdag. Hiermee zal je zeker een glimlach toveren op het gezicht van je moeder. Bekijk onze selectie wijnen voor Moederdag!

Wijnen voor Vaderdag

Verras je vader op vaderdag met een goede fles wijn. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste wijnen voor Vaderdag! Hiermee zet je je vader in het zonnetje. Bekijk onze selectie wijnen voor Vaderdag!

Barbecuewijnen

Als het weer het ook maar even toelaat, steken wij maar wat graag de barbecue aan! Lekker genieten van gegrild vlees, vis en groentepakketjes met fijn gezelschap in de avondzon. Maar de barbecue is pas echt compleet als er lekkere wijnen bij geschonken worden. Bekijk onze selectie barbecuewijnen!

Wildwijnen

Wild en wijnen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Laat je wildgerecht beter smaken en ga voor onze wildwijnen!

Aspergewijnen

Traditiegetrouw wordt het aspergeseizoen jaarlijks de tweede donderdag van april geopend en eindigt het op 24 juni (Sint Jan). In deze periode kunnen we weer genieten van dit heerlijke 'witte goud' in combinatie met een lekkere aspergewijn. Wij hebben een mooie selectie aspergewijnen voor je samengesteld. Bekijk onze selectie aspergewijnen!

Gourmetwijnen

Gourmetten is wat we in Nederland graag doen. Of het nou je verjaardag is, Kerstmis of Sinterklaas... het is altijd een goed moment om te gourmetten. Maar, zonder wijn geen gourmet! Wij hebben een selectie gemaakt van de beste wijnen bij gourmet. Bekijk onze selectie gourmetwijnen!

Mosselwijnen

Mosselen en goede wijn: een match made in heaven. Bij een lekker mosselgerecht hoort natuurlijk een goed glas wijn. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste wijnen bij mosselen. Bekijk onze selectie mosselwijnen!