Proefpakket Port (6 flessen)

Zes verschillende soorten portwijnen. Variërend in stijl, kleur en smaak. Afkomstig van verschillende porthuizen. Laat je verrassen en ervaar hoe overheerlijk een glas port kan smaken. Hieronder lees je welke portwijnen in dit proefpakket zitten.

Porto Valdouro Ruby Port: een jeugdige heldere rode port. Hij is mooi donkerrood van kleur. In de neus vind je fruitige tonen. Deze komen in de smaak terug, versterkt door mooie gebalanceerde tannines.

Porto Valdouro White Port: deze witte port is helder van kleur met een mooie gouden tint. Hij bevat complexe aroma's van bloemen in de neus. In de smaak komen tonen van rijp fruit duidelijk naar voren. De afdronk is mooi lang en aangenaam en geeft een vleugje honing.

Porto Valdouro 10 Years Old Port: werkelijk prachtige 10 jaar oude port. Erg smaakvol, fruitig met een houtachtige neus.

Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny: met een gemiddelde leeftijd van 6 jaar en een elegante opvoeding op eiken heeft Ferreira Dona Antonia de combinatie van het intense fruit van een Vintage met de zachte rijpheid van een houtgelagerde Tawny. Ferreira Dona Antonia heeft een uitgesproken kruidig smaakpalet, een mistig pepertje met een forse dosis cassis, kersen en een mondvullende warme finish.

Ferreira Late Bottled Vintage: een port van zeer hoge kwaliteit. Hij is nu al mooi op dronk is, maar ook gemakkelijk nog enkele jaren te rijpen. Ferreira Late Bottled Vintage Port heeft een volle smaak met veel balans tussen het zoet en de ronde tannines en een lange afdronk.

Ferreira Dona Antonia White Porto 10 Years Old: is van begin tot eind de ultieme smaakbeleving! We hebben het hier over een tien jaar oude witte port die een zorgvuldige rijping op hout heeft ondergaan. Je proeft de heerlijke smaak van zacht gedroogd rijp fruit, confituur en rozijnen. Echt perfectie in het glas!

Port Port
€ 98,85 € 94,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: