Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny

Port | Portugese wijn | Douro

Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny is een heerlijke port die niet voor niets bekroond is met 92 punten in het bekende wijnmagazine "The Wine Spectator".

De smaak van deze port is intens en rijk en bevat tonen van rijp fruit, zoals pruimen en abrikozen. Ook ontbreken mooie bloemige tonen, wat kruiden, een mistig pepertje en een forse dosis cassis niet. Hij heeft een mondvullende warme finish. Met een gemiddelde leeftijd van 6 jaar en een elegante opvoeding op eiken heeft Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny de combinatie van het intense fruit van een Vintage met de zachte rijpheid van een houtgelagerde Tawny. Verpakt in een mooie Ferreira koker!

Vanaf € 16,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 19,99
3 flessen € 16,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat deze Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny Port afkomstig is van een van de oudste porthuizen in Portugal met een geschiedenis van meer dan 250 jaar?! Ferreira behoort tot de top van de Portugese Porthuizen en staat niet voor niets al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira dan ook synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: