Proefpakket Chardonnay (6 flessen)

Ben jij ook gek op wijnen van de Chardonnay druif? Probeer dan deze zes heerlijke Chardonnay wijnen. Alle drie de wijnen zijn vol en vettig van smaak, zoals je van Chardonnay gewend bent. Hieronder lees je welke Chardonnay wijnen in dit proefpakket zitten.

XR Chardonnay: heeft een lichte houtrijping gehad. Zacht en vol van smaak met boterachtige noten en grapefruit aroma's.

Manoir Grignon Chardonnay: weelderig wit met tonen van vers exotisch fruit, perzik, meloen, boter en noten en een lichte toets eik. Manoir Grignon Chardonnay is een Franse wijn om direct te plezieren.

Sun Gate Chardonnay: droge witte wijn met tonen van ananas, witte bloemen en peer. In de mond vind je tonen van witte peer en vanille.

Louis Eschenauer Chardonnay: lekker zacht en rond wat ervoor zorgt dat veel mensen deze Chardonnay erg aangenaam vinden.

El Castilla Viura Chardonnay: smaken van rijpe, tropische vruchten. Ook proef je lichte tonen van hout, te danken aan het feit dat een deel van de wijn op eikenhout heeft gerijpt. 

Terre del Noce Chardonnay: uitgesproken geuren van rijp wit fruit, ananas en frisse bloemen. Je proeft iets van ananas, kruisbes en peer. Heeft geen houtrijping gehad, waardoor zijn frisheid en zuiverheid wordt behouden.

€ 50,35 € 47,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: