Excelsior Purebred Sauvignon Blanc

Vanaf € 5,95

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 6,95
  • Vanaf per fles
  • 1 fles€ 6,95
  • 6 flessen€ 5,95
Excelsior Purebred Sauvignon Blanc
Excelsior Purebred Sauvignon Blanc is zo een wijn die je niet snel vergeet! Hij heeft een prachtige geelgroene kleur. De frisse geuren van citrus en hooi spingen er al gauw uit. Eenmaal een slok genomen, ontkom je niet aan een frisse smaak en goeie lengte! Doordat een deel van de druiven voor deze wijn afkomstig is van hooggelegen wijnstokken heeft de wijn een heerlijke frisheid. Het overige deel van de druiven is afkomstig van laaggelegen wijnstokken wat juist weer voor een goede body in de wijn zorgt. Al met al: mooi in balans dus.

Excelsior Purebred Sauvignon Blanc is afkomstig van wijnhuis Excelsior. Peter de Wet, de eigenaar van het wijnhuis, heeft met de Purebred lijn toegankelijke wijnen gecreëerd. Wijnen waar je dagelijks zorgeloos van kan genieten. Aangenaam en zacht. Een allemansvriend mogen we ze wel noemen. Als je het ons vraagt, is die missie zeer zeker geslaagd. Onmisbaar in de zon of op het terras!

Kleur en type Wit: fris en droog
Streek Robertson valley
Jaargang 2020
Druivensoort Sauvignon Blanc
Serveertip Excelsior Purebred Sauvignon Blanc is heerlijk bij zeevruchten en wit vlees. Ook lekker onder de zon of op een zomers terras!
wijnhuis Excelsior
Afsluiting Schroefdop
Bewaaradvies Nu op dronk. De wijn is op zijn best als deze jong gedronken wordt
Alcoholpercentage 13,5%
Inhoud fles 0,75l

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Waardering