Excelsior Estate

Op zoek naar een lekkere wijn van Excelsior Estate? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Excelsior Estate. Elke wijn van Excelsior Estate uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

Excelsior Estate

6 Items

Aflopend sorteren

6 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Excelsior Estate kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijn van Excelsior Estate zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Excelsior Estate!

Informatie over Excelsior Estate

In 1859 kwam er een jongeman met energie en visie naar de vallei in Zuid-Afrika. Hij kocht hier een groot stuk land. Hij was het eerste lid van familie De Wet die zich in de vallei vestigde. De beste man legde wijngaarden aan en bouwde een wijnkelder. Een aantal jaren verder kreeg hij drie zoons, onder wie hij zijn wijngaarden verdeelde. De jongste zoon noemde zijn wijngaarden Excelsior. Op dit moment zijn Freddie en Peter de Wet eigenaren van Excelsior.

In 1981 werd een modern wijnhuis gebouwd. Op dit moment bezit het wijnhuis meer dan 200 hectare aan wijngaarden. Excelsior richt zich op de productie van kwaliteitswijnen van voornamelijk de Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc.

Online wijn van Excelsior Estate kopen
Koop uw wijnen van Excelsior Estate online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!