Château La Croix de Chéreau Lussac Saint-Emilion AOP 2019

Château La Croix de Chéreau Lussac Saint-Emilion AOP 2019

Château La Croix de Chéreau Lussac Saint-Emilion AOP is een Franse rode wijn uit de Bordeaux. Een prachtige Lussac Saint-Emilion die mooi in balans is. Hij heeft een robijnrode kleur. Je wordt overspoeld door enorm veel fruit als de kurk van de fles gaat. Eenmaal in de mond proef je een frisse wijn met ook weer heel veel fruitige tonen. Denk aan rode vruchten, zoals kers. Deze Saint-Emillion is gemaakt volgens de tradionele vinificatie methode, maar wel met de meest vernieuwde technieken.

Dit pareltje is afkomstig uit 2019. Dit was werkelijk een topjaar in de Libournais en dat proef je ook echt! Deze wijn is nu al op dronk, maar als je hem nog vijf tot acht jaar weglegt, zal hij in de loop der jaren nog zachter en rijper worden.

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
€ 11,95 € 8,95
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Met trots hebben we deze parel uit één van de meest prestigieuze appellaties uit de Libournais weten te bemachtigen, namelijk Lussac Saint-Emilion. Deze wijn is afkomstig van een echt familiebedrijf die werken met de meest nieuwe technieken en dat proef je in elke slok terug.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: