Les Chevaliers De L’Ordre Saint Emilion Grand Cru 2018

Les Chevaliers De L’Ordre Saint Emilion Grand Cru is een prachtige klassieke Franse rode wijn. Hij heeft aroma's van rood fruit, pruim, kers, cassis en de afdronk van deze prachtige rode wijn is plezierig, lang en soepel met zachte tannines. Uit het topjaar 2018!

Les Chevaliers De L'Ordre Saint Emilion Grand Cru heeft een traditionele vinificatie ondergaan en vervolgens 12 maanden op eikenhouten vaten gelegen. Deze rode wijn bestaat uit Merlot, Cabernet Franc en Cabernet Sauvignon. Echter domineert Merlot wel in deze blend, waardoor deze wijn een heerlijk zacht karakter heeft.

Op het etiket staat Mis en Bouteille au Château, wat betekent dat de wijn is gebotteld op het Château zelf. Zo waarborgt dit wijnhuis van begin tot eind de kwaliteit van deze heerlijke wijn! Les Chevaliers De L'Ordre is het proberen meer dan waard!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 15,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 17,95
3 flessen € 15,95
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Les Chevaliers De L’Ordre Saint Emilion Grand Cru is een absolute must-have voor de liefhebbers van een uitstekende klassieke Franse wijn! Hij is al heerlijk op dronk maar komt zelfs nog beter tot zijn recht als hij nog even weggelegd wordt.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: