Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij abelswijnen.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.

Liefhebber van champignons? Dan kun je dit gerecht zeker niet weerstaan. Portabello's kun je eindeloos variëren. Wij kiezen voor een verantwoorde, maar overheerlijke variant!
Wijntip
De Baglio Al Sole Primitivo di Salento IGT is heerlijk bij dit gerecht! De tonen van donker fruit matchen perfect met de aardse tonen van het gerecht.
Wat heb je nodig voor vier portabello's?
- 4 portabello's
- Bakje hütenkäse
- 3 eetlepels pesto
- Handje vol sherrytomaatjes
Bereidingswijze
20 minuten oventijd | 10 minuten voorbereiding
1) Verwarm de oven voor op 200 graden.
2) Hol de portabello's uit: verwijder de steel. Leg ze erna in een ovenschaal en zet deze tien minuten in de oven.
3) Meng in een kom de hütenkäse en pesto. Halveer de sherrytomaatjes.
4) Haal de portabello's uit de oven en vul ze met de hütenkäse en pesto. Leg de gehalveerde sherrytomaatjes tot slot op de gevulde portabello.
5) Bak de gevulde portabello's een klein kwartiertje in de oven.
Smakelijk eten!

-
Baglio Al Sole Primitivo di Salento IGT
Topwijn van de Primitivo druif uit de hak van Italië. ..Lees meer
Vanaf € 8,45