Proefpakket Rhône (6 flessen)

Zes heerlijke wijnen uit de Rhône. Alle zes bijzonder en erg smaakvol. Variërend in stijl en smaak en zeker het proberen waard. Met dit proefpakket waanje je weer even in één van de mooiste streken van Frankrijk: Rhône.

Victor Berard Côtes du Rhône Rouge: rond en voll in de mond. Lekker fruitig qua smaak. De tannines zijn zeer aangenaam en zorgen voor een mooie balans. 

Victor Berard Vinsobres AOP: in de mond lekker volfris, krachtig en licht kruidig. De tannines zijn strak, maar tegelijkertijd fluweelzacht. De afdronk is mooi lang met aroma's van rood en zwart fruit en kruiden. 

Victor Berard Gigondas AOC: krachtige smaken van peper. Een echte krachtpatser, maar tegelijkertijd een verfijnde Gigondas. Mooi in balans met zachte tannines. 

Victor Berard Chateauneuf Du Pape: zwoel, krachtig en robuust. In de smaak kom je vooral zwoel zwart fruit tegen. Zowel in de neus als in de afdronk is deze wijn licht rokerig.

Domaine Clavel Clair de Lune Saint-Gervais Blanc Côtes du Rhône Villages Blanc: krachtige wijn die goed in balans is. Je proeft iets van perzik en peren. De afdronk is heerlijk lang

Domaine Clavel Régulus Côtes du Rhone Blanc: deze witte wijn heeft een strogele kleur. Je ruikt direct tonen van boter en iets van walnoot. In de mond vind je aroma's van hazelnoot, kastanje en heel veel rijp fruit. De fraaie zuurheid valt bijna niet te missen. De lange, gevulde afdronk maakt de wijn echter helemaal af!

€ 106,75 € 99,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: