Peter and the Wolf White Wine Blend

Portugese wijn | Tejo | Fernão Pires & Muscat | 2021

Peter and the Wolf White Wine Blend is een moderne, nieuwe stijl Portugese witte wijn.

Hij heeft een lichtgele citroengele kleur. Duidelijke geuren van bloemen, oranjebloesem en mandarijn strijden allemaal om je aandacht. Na een slok vallen tropische smaken op. De zuurgraad is een perfecte aanvulling hierop. Lekker vol van smaak met subtiele vanilletonen. Dit heeft deze witte wijn te danken aan de houtrijping op Frans en Amerikaans eikenhout.

Een heerlijke wijn met een super goede prijs-kwaliteit verhouding!

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 8,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wie kent het niet? Het prachtige muzikale sprookje "Peter and The Wolf". Elk personage in het verhaal is verbonden aan een specifiek muziekinstrument met elk een eigen herkenbaar element.

Met dit sprookje als inspiratie heeft de wijnmaker deze heerlijke Portugese Peter & The Wolf White Wine Blend gemaakt, waarbij elk kenmerk van de wijn verbonden is aan een muziekinstrument uit de muzikale compositie.

De Bassdrum en de Fagot staan voor de perfecte balans van deze wijn. Hij heeft de mooie volle tonen van de Hoorn met het uitgesproken fruitige, bloemige en vrolijke van de Trompet en Trombone. Met de subtiele vanilletonen hoor je hier en daar de Triangel en Clarinet in de verte. Dat klinkt als muziek in de oren toch?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: