Peter and the Wolf Red Wine Blend

Portugese wijn | Tejo| Alicante Bouschet, Castelão, Touriga Nacional & Cabernet Sauvignon | 2021

Peter and the Wolf Red Wine Blend is een moderne, nieuwe stijl Portugese rode wijn. Het is een prachtige verschijning met zijn robijnrode kleur.

De fruitige neus weet al meteen je aandacht te trekken. Wat dacht je van geuren van rood fruit, frambozen en bosbessen? In de mond valt een sappige wijn op. Je proeft iets van toast, mokka en specerijen, afkomstig van de houtrijping van 6 maanden op Frans eiken. Hij is mooi in evenwicht met zijdezachte tannines.

Een wijn met een geweldig goede prijs-kwaliteit verhouding!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 8,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wie kent het niet? Het prachtige muzikale sprookje "Peter and The Wolf". Elk personage in het verhaal is verbonden aan een specifiek muziekinstrument met elk een eigen herkenbaar element.

Met dit sprookje als inspiratie heeft de wijnmaker deze heerlijke Portugese Peter & The Wolf Red Wine Blend gemaakt, waarbij elk kenmerk van de wijn verbonden is aan een muziekinstrument uit de muzikale compositie.

De Bassdrum en de Fagot staan voor de evenwichtige tannines van deze wijn. Hij heeft de volle tonen van de Hoorn met het uitgesproken fruitige en vrolijke van de Trompet en Trombone. Met de subtiele tonen van toast, mokka en specerijen, hoor je hier en daar de Triangel en Clarinet in de verte. Dat klinkt als muziek in de oren toch?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: