Nittnaus Grüner Veltliner Selection Nittnaus Grüner Veltliner Selection

Nittnaus Grüner Veltliner Selection

Nittnaus Grüner Veltliner Selection: prachtwijn uit Oostenrijk

Ben je fan van de Grüner Veltliner? Dan hebben wij iets moois voor je. Nittnaus Grüner Veltliner Selection is de hemel op aarde voor alle liefhebbers van de Grüner Veltliner. Een fantastische wijn met dat welbekende pepertje dat zo kenmerkend is voor Grüner Veltliner wijnen. Het is niet alleen een erg lekkere wijn, maar ook nog eens heel verantwoord. De wijnen van Nittnaus worden namelijk volgens ecologische principes verbouwd en zijn ook nog eens Vegan.

Kleur, geur en smaak van Nittnaus Grüner Veltliner Selection

Nittnaus Grüner Veltliner Selection laat je precies zien waar Oostenrijkse witte wijnen voor staan. Als je deze wijn inschenkt, valt de heldere lichtgele kleur al meteen op. Een goede eerste indruk. Deze Grüner Veltliner geurt volop en doet ons denken aan verleidelijk fruit en kruiden. Wat dacht je van citrus, limoen, grapefruit, maar ook groene appel, witte pepers en iets van bloemen?

De geur verklapt dus veel over de smaak, die is namelijk net zo levendig en fris, mede doordat hij laag in alcohol is. Deze droge witte wijn met sappige zuren en een lichte body is perfect in balans. Nittnaus Grüner Veltliner is een aangename en uiterst smaakvolle wijn. Precies wat je verwacht van een spannende Grüner Veltliner!

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 9,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,99
6 flessen € 9,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Grüner Veltliner is dé druif van Oostenrijk en de Oostenrijkers zijn er trots op. Grüner Veltliner wijnen staan bekend om hun frisse smaak met het kruidige toontje van versgemalen peper. Dat zal je ook zeker in deze Nittnaus Grüner Veltliner Selection herkennen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: